DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #21 Terminal üzerinden indirin derken anlamadım.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Şubat 2021 #22 DarkAngel789 dedi: Terminal üzerinden indirin derken anlamadım. Genişletmek için tıkla... sudo apt-get install programadı şeklinde. İndirmek istediğin program depoda varsa oradan indirebilirsin hızlıca.
DarkAngel789 dedi: Terminal üzerinden indirin derken anlamadım. Genişletmek için tıkla... sudo apt-get install programadı şeklinde. İndirmek istediğin program depoda varsa oradan indirebilirsin hızlıca.
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #23 runit dedi: sudo apt-get install programadı şeklinde. İndirmek istediğin program depoda varsa oradan indirebilirsin hızlıca. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim çocuk oyun falan oynuyor Among Us falan şimdi ben onları normal bir şekilde indirip senin dedğiğin kodlamı kuracağım.
runit dedi: sudo apt-get install programadı şeklinde. İndirmek istediğin program depoda varsa oradan indirebilirsin hızlıca. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim çocuk oyun falan oynuyor Among Us falan şimdi ben onları normal bir şekilde indirip senin dedğiğin kodlamı kuracağım.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Şubat 2021 #24 DarkAngel789 dedi: Hocam bizim çocuk oyun falan oynuyor Among Us falan şimdi ben onları normal bir şekilde indirip senin dedğiğin kodlamı kuracağım. Genişletmek için tıkla... Hayır, Steam'ı indirip oradan proton sayesinde oynayabilirsin. @cengover_ekin benden bu kadar.
DarkAngel789 dedi: Hocam bizim çocuk oyun falan oynuyor Among Us falan şimdi ben onları normal bir şekilde indirip senin dedğiğin kodlamı kuracağım. Genişletmek için tıkla... Hayır, Steam'ı indirip oradan proton sayesinde oynayabilirsin. @cengover_ekin benden bu kadar.
JetWarker Decapat Katılım 27 Aralık 2019 Mesajlar 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #25 Keşke dualboot veya sanal pc yapıp biraz fikir sahibi olsaydınız kurmadan önce...
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Şubat 2021 #26 Pardus kurulumu yapdıysan Pardus içinde Pardus mağaza adında güzel bir uygulama var.
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #27 46imt dedi: Pardus kurulumu yapdıysan Pardus içinde Pardus mağaza adında güzel bir uygulama var. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme gelmiş paket güncelleyiciden yapmak istiyorum bana isteğin başarısız oldu diyor. Böyle işte. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü_2021-02-08_13-43-21.png 118,2 KB · Görüntüleme: 61
46imt dedi: Pardus kurulumu yapdıysan Pardus içinde Pardus mağaza adında güzel bir uygulama var. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme gelmiş paket güncelleyiciden yapmak istiyorum bana isteğin başarısız oldu diyor. Böyle işte.
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Şubat 2021 #28 DarkAngel789 dedi: Hocam güncelleme gelmiş paket güncelleyiciden yapmak istiyorum bana isteğin başarısız oldu diyor. Böyle işte. Genişletmek için tıkla... Terminal üzerinden yap sende. Bash:Panoya kopyala sudo apt update sudo apt upgrade
DarkAngel789 dedi: Hocam güncelleme gelmiş paket güncelleyiciden yapmak istiyorum bana isteğin başarısız oldu diyor. Böyle işte. Genişletmek için tıkla... Terminal üzerinden yap sende. Bash:Panoya kopyala sudo apt update sudo apt upgrade
DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 8 Şubat 2021 #29 46imt dedi: Terminal üzerinden yap sende. Bash:Panoya kopyala sudo apt update. sudo apt upgrade Genişletmek için tıkla... Hocam yine aynı hata. Ekran görüntüsü bu. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü_2021-02-08_13-46-37.png 79,4 KB · Görüntüleme: 51
46imt dedi: Terminal üzerinden yap sende. Bash:Panoya kopyala sudo apt update. sudo apt upgrade Genişletmek için tıkla... Hocam yine aynı hata. Ekran görüntüsü bu.
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 8 Şubat 2021 #30 DarkAngel789 dedi: Hocam yine aynı hata. ekran görüntüsü bu. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlat. Sorun bu ile çözülmezse yeni konu sorun ile ilgili arkadaşlar hallederler sorunu ben Debian kullanmadığım için bilmiyorum çözümü.
DarkAngel789 dedi: Hocam yine aynı hata. ekran görüntüsü bu. Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlat. Sorun bu ile çözülmezse yeni konu sorun ile ilgili arkadaşlar hallederler sorunu ben Debian kullanmadığım için bilmiyorum çözümü.