Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 24 Mayıs 2019 #21 Uranhay dedi: Media Creation Tool'dan USB'ye yazdırayım o zaman. Genişletmek için tıkla... USB yazdıracaksan Rufus ile yap. DVD için demiştim crator aracını.
Uranhay dedi: Media Creation Tool'dan USB'ye yazdırayım o zaman. Genişletmek için tıkla... USB yazdıracaksan Rufus ile yap. DVD için demiştim crator aracını.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 24 Mayıs 2019 #22 Murat5038 dedi: USB yazdıracaksan Rufus ile yap. DVD için demiştim crator aracını. Genişletmek için tıkla... UEFI destekleyip desteklememesi bir sorun mu?
Murat5038 dedi: USB yazdıracaksan Rufus ile yap. DVD için demiştim crator aracını. Genişletmek için tıkla... UEFI destekleyip desteklememesi bir sorun mu?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Mayıs 2019 #23 Uranhay dedi: UEFI destekleyip desteklememesi bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz sadece her iki sistem için de ayar mevcut onda.
Uranhay dedi: UEFI destekleyip desteklememesi bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz sadece her iki sistem için de ayar mevcut onda.
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 25 Mayıs 2019 #24 @Uranhay USB olmadan kurabiliyorsun videoyu izleyebilirsin. Kurulum yapacağın disk haricinde farklı bir disk olabilir iki koşulumuz var diskin MBR bölüm düzeni ve 4 GB boyuttan fazla olması gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Uranhay USB olmadan kurabiliyorsun videoyu izleyebilirsin. Kurulum yapacağın disk haricinde farklı bir disk olabilir iki koşulumuz var diskin MBR bölüm düzeni ve 4 GB boyuttan fazla olması gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et