HUDSON_44 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar yeni bir disk aldım. O diskin içine Windows'u aktarmak istiyorum, böyle bir imkan var mı, varsa nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2021
Arkadaşlar yeni bir disk aldım. O diskin içine Windows'u aktarmak istiyorum, böyle bir imkan var mı, varsa nasıl yapabilirim?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #2 Disk klonlama yapabilirsiniz. Sadece Windows değil, diskin içindeki tüm dosyalar klonlanıyor. Mümkünse temiz kurulum yapmak daha mantıklı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Disk klonlama yapabilirsiniz. Sadece Windows değil, diskin içindeki tüm dosyalar klonlanıyor. Mümkünse temiz kurulum yapmak daha mantıklı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et