"Windows 10'u yükleyemedik" hatası

Normal İnsan16

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
Geforce GTX 1650
İşlemci
İntel core i5
Windows 10'un 22H2 sürümünü kullanıyorum eski bir sürüme geçmek istiyorum 2016 da indirdim Media Creation Tool ile eski Windows sürümünü indirmeye çalıştığımda otomatik kurtarma hatası alıyorum. PC yeniden başlatılıyor ve bu hatayı alıyorum:

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2024-05-10 133115 - Kopya.png
    Ek Açıklama 2024-05-10 133115 - Kopya.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'un 22H2 sürümünü kullanıyorum eski bir sürüme geçmek istiyorum 2016 da indirdim Media Creation Tool ile eski Windows sürümünü indirmeye çalıştığımda otomatik kurtarma hatası alıyorum. PC yeniden başlatılıyor ve bu hatayı alıyorum:

Bence Rufus ile kurulum USB’si hazırlayın. Technopat üzerinde Windows 10 ISO’su var.

Rufus ile yazmayı deneyin Windows'un kendi uygulaması ile format USB'si yapmanızı önermem.

Media creation tool'la 2-3 defa yazma hatası aldığım için 3-4 senedir kullanmıyorum. Şu anki durumunu bilmiyorum ama ben kullanırken sorunlu bir yazılımdı. En sağlıklısı arkadaşların dediği gibi yazmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı