Bilmem, ısınamadım o işletim sistemine. Çoğu kişide sevmemiş olacak ki, birçok kişi Windows 7 kullandı uzun bir süre ve direkt Windows 10'a geçti sonra.
Bilmem, ısınamadım o işletim sistemine. Çoğu kişide sevmemiş olacak ki, birçok kişi Windows 7 kullandı uzun bir süre ve direkt Windows 10'a geçti sonra.
Home Single Language en hafif versiyonudur. Kötü bir bilgisayarınız varsa 1607 sürümünü kullanabilirsiniz isterseniz. Disk kullanımı ileri sürümlerden daha az.
Home Single Language en hafif versiyonudur. Kötü bir bilgisayarınız varsa 1607 sürümünü kullanabilirsiniz isterseniz. Disk kullanımı ileri sürümlerden daha az.
Kasar mı kasmaz mı bilemem, ama Disk kullanımı ileri sürümlerden daha az. Şuan geçici olarak kullanmaktayım. Bir sıkıntısını göremedim. Güncel olmasın ama çalıssın derseniz 1507'de olabilir.
Kasar mı kasmaz mı bilemem, ama disk kullanımı ileri sürümlerden daha az. Şu an geçici olarak kullanmaktayım. Bir sıkıntısını göremedim. Güncel olmasın ama çalıssın derseniz 1507'de olabilir.