Windows 10'un kötü yanları

Kardeşim madem Windows'a kinin var git Linux kullan veya başka herhangi bir işletim sistemi ne burada saçma sapan bir konu açıyorsun?
Bilişim öğrencisiyim ve okulda C# Forms öğretiyorlar Windows'a mecburum

Hard diskte hata var uyarısı verdi düzelt dedim kople Partition'u sildi.

Windows 7'ye daha güncelleme vb. şeyler gelmiyor.

Vista gördüm 10 daha hatalı Vista RTM de gayet sorunsuz kullanıyordu donanımlarım o zamanlar yetiyordu.
Bir sorun daha çıktı 10 da olan bir sorun kendi kendine güncelleme.

Windows'u sevmiyorsan neden başka işletim sistemi kullanmıyorsun dünyada işletim sistemimi kalmadı?

Windows 10 ile gelen bilgisayarıma aldığımdan beri hiç format atmamıştım (2018) 5 Ekim'de ise Windows 11 kurdum bilgisayarda bariz bir hız artışı var.

Windows'u sevmiyorsan neden başka işletim sistemi kullanmıyorsun dünyada işletim sistemimi kalmadı?

Bilişim ögrencisiyim ve bize C# forms ögretiyorlar o yüzden mecburen Windows kullanıyorum(monodevelop var ama onunla sadece konsol uygulaması geliştirilebiliyor)
2022 güncellemesi: Format attım sorunsuz kullanıyordum ki System Config info gibi saçma sapan bir hatayı alana kadar. İnternetteki çoğu çözüm videosu da hiçbir işe yaramadı hatta daha kötü hale getirdi eskiden Dual boot linuxuma erişirken şimdi erişemiyorum komple çöp oldu yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…