isimbirakmadiniz Centipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Bir akrabamdan Windows 10 yuklu USB aldım. Crackli mıdır ne ile cracklendigini bilmiyorum veya nasıl bakabildigimi söyleyebilirsiniz. Bir de crackli ise nasıl PC'yı sifirlarim? İçinde çok özel bilgiler var her şeyin gitmemesi lazim.
Bir akrabamdan Windows 10 yuklu USB aldım. Crackli mıdır ne ile cracklendigini bilmiyorum veya nasıl bakabildigimi söyleyebilirsiniz. Bir de crackli ise nasıl PC'yı sifirlarim? İçinde çok özel bilgiler var her şeyin gitmemesi lazim.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 18 Aralık 2020 #2 CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutu girin; Kod:Panoya kopyala slmgr /xpr Orijinal ise bu ; Değil ise ;
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutu girin; Kod:Panoya kopyala slmgr /xpr Orijinal ise bu ; Değil ise ;
shipeeman Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 36 Yer Microsoft Windows Pide Salonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2020 #3 cracklı veya cracksiz format atıyorsan veya sürüm yükselçeksen zaten dosyaların hepsi gidiyor flash bellek alıp oraya yedekle
cracklı veya cracksiz format atıyorsan veya sürüm yükselçeksen zaten dosyaların hepsi gidiyor flash bellek alıp oraya yedekle
isimbirakmadiniz Centipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #4 342746 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutu girin; Kod:Panoya kopyala slmgr /xpr Orijinal ise bu; Değil ise; Genişletmek için tıkla... Bildirim modunda diyor?
342746 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutu girin; Kod:Panoya kopyala slmgr /xpr Orijinal ise bu; Değil ise; Genişletmek için tıkla... Bildirim modunda diyor?
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 19 Aralık 2020 #5 342746 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutu girin; Kod:Panoya kopyala slmgr /xpr Orijinal ise bu; Değil ise; Genişletmek için tıkla... Benimki orijinal değil baştaki çıktı .
342746 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutu girin; Kod:Panoya kopyala slmgr /xpr Orijinal ise bu; Değil ise; Genişletmek için tıkla... Benimki orijinal değil baştaki çıktı .
isimbirakmadiniz Centipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #6 Esperoja dedi: Benimki orijinal değil baştaki çıktı . Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun oluyor mu kaçak olunca.
Esperoja dedi: Benimki orijinal değil baştaki çıktı . Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun oluyor mu kaçak olunca.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 20 Aralık 2020 #7 isimbirakmadiniz dedi: Hocam bir sorun oluyor mu kaçak olunca. Genişletmek için tıkla... Orijinal daha stabil çalışır ve korsan Windows orijinala göre tehlika arz eder. Ama çaktırmayın benimki de çakma
isimbirakmadiniz dedi: Hocam bir sorun oluyor mu kaçak olunca. Genişletmek için tıkla... Orijinal daha stabil çalışır ve korsan Windows orijinala göre tehlika arz eder. Ama çaktırmayın benimki de çakma
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 20 Aralık 2020 #8 isimbirakmadiniz dedi: Hocam bir sorun oluyor mu kaçak olunca. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı yaşamadım ancak bilgilerimin çalınma riski dâhi mevcut, önermiyorum en azından 30 TL civarına OEM Key alabilirsiniz.
isimbirakmadiniz dedi: Hocam bir sorun oluyor mu kaçak olunca. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı yaşamadım ancak bilgilerimin çalınma riski dâhi mevcut, önermiyorum en azından 30 TL civarına OEM Key alabilirsiniz.