Windows 10'un oyunlardaki performansı nasıl?

DenizG101

Hectopat
Arkadaşlar Windows 10 ücretsiz dağıtıldığı zamanlar oyunlarda FPS düşüş sorununa sahipti. Bu hala aynı mı? Yoksa düzelttiler mi? Örnek verecek olursam mesela ben Nvidia GT640m model ekran kartı kullanıyorum ve bu kartla Windows 8.1 Pro'da X oyununda sabit 60 FPS alırken Windows 10 Pro'ya geçtiğim zaman bu FPS değeri 45 civarına düşüyordu.

Bu sorunu düzelttiler mi? Yoksa hala aynı mı? Bunu sormamın sebebi bilgisayara format atmam gerek sebebi ise elektrik kesintisi oldu ve Windows'um kullanılamaz duruma geldi sebebini anlamadığım şekilde. Bu yüzden beni aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgilendirmek istemem ama Windows 10 hala performans konusunda herkes tarafından onaylanmış bir işletim sistemi değildir. Şu an Windows 7 ile kafa kafaya gidiyor. Aslında çoğu kişi güncel olmasından ötürü Windows 10 kullanıyor. Ama en sade en stabil olan işletim sistemi olan Windows 7'dir. Microsoft hala Windows 7 üzerindeki desteğini geri çekmedi. Çünkü hala tercih edilen bir işletim sistemi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı