Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.611 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #31 ertan21973 dedi: Steamdan kurabilirsin link verdiğim Steamdan. Genişletmek için tıkla... Tamam. Konu dışı olacak ama o kasayı yaptırmaya değmez değil mi?
ertan21973 dedi: Steamdan kurabilirsin link verdiğim Steamdan. Genişletmek için tıkla... Tamam. Konu dışı olacak ama o kasayı yaptırmaya değmez değil mi?
ertan21973 Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 467 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #32 Barisgzl1 dedi: Tamam. Konu dışı olacak ama o kasayı yaptırmaya değmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Granny demişim pardon granny 4 gb ram da kasıyor önermem Barisgzl1 dedi: Barisgzl1 dedi: Tamam. Konu dışı olacak ama o kasayı yaptırmaya değmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Barisgzl1 dedi: Tamam. Konu dışı olacak ama o kasayı yaptırmaya değmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaptırmanı öneririm bütçe varsa steam dan 4 gb ram sistem gereksinimi olan bir çok oyun var oynayabilirsin
Barisgzl1 dedi: Tamam. Konu dışı olacak ama o kasayı yaptırmaya değmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Granny demişim pardon granny 4 gb ram da kasıyor önermem Barisgzl1 dedi: Barisgzl1 dedi: Tamam. Konu dışı olacak ama o kasayı yaptırmaya değmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Barisgzl1 dedi: Tamam. Konu dışı olacak ama o kasayı yaptırmaya değmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaptırmanı öneririm bütçe varsa steam dan 4 gb ram sistem gereksinimi olan bir çok oyun var oynayabilirsin
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.611 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #33 ertan21973 dedi: Granny demişim pardon granny 4 GB RAM da kasıyor önermem. Yaptırmanı öneririm bütçe varsa Steam'den 4 GB RAM sistem gereksinimi olan birçok oyun var oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakarım çok pahalı ama 1500 TL istiyorlar işlemci değişmesi gerekiyormuş.
ertan21973 dedi: Granny demişim pardon granny 4 GB RAM da kasıyor önermem. Yaptırmanı öneririm bütçe varsa Steam'den 4 GB RAM sistem gereksinimi olan birçok oyun var oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakarım çok pahalı ama 1500 TL istiyorlar işlemci değişmesi gerekiyormuş.
ertan21973 Centipat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 467 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #34 Barisgzl1 dedi: Steam desteğide kesildi Windows 7'ye. Genişletmek için tıkla... Link verdiğim steamı indirdim windows 7 de açtım Vallah baya da oldu Barisgzl1 dedi: Bakarım çok pahalı ama 1500 TL istiyorlar işlemci değişmesi gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Steam indiremessen chorme den istediğin oyunların linkini verebilirim tani yaptırsan
Barisgzl1 dedi: Steam desteğide kesildi Windows 7'ye. Genişletmek için tıkla... Link verdiğim steamı indirdim windows 7 de açtım Vallah baya da oldu Barisgzl1 dedi: Bakarım çok pahalı ama 1500 TL istiyorlar işlemci değişmesi gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Steam indiremessen chorme den istediğin oyunların linkini verebilirim tani yaptırsan