Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #21 yapiz dedi: i3 4.nesil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. senkafayısıyırmışsın dedi: O zaman Windows 7 kullanın. Genişletmek için tıkla... Sürücü uyumsuzluğu yaşamak istemiyorum.
yapiz dedi: i3 4.nesil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. senkafayısıyırmışsın dedi: O zaman Windows 7 kullanın. Genişletmek için tıkla... Sürücü uyumsuzluğu yaşamak istemiyorum.
senkafayısıyırmışsın Centipat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 224 Çözümler 4 22 Ocak 2022 #22 Parthians dedi: Evet. Sürücü uyumsuzluğu yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman CPU Z indir ve fotoğraf at.
Parthians dedi: Evet. Sürücü uyumsuzluğu yaşamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman CPU Z indir ve fotoğraf at.
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #23 Bumu?
senkafayısıyırmışsın Centipat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 224 Çözümler 4 22 Ocak 2022 #24 Parthians dedi: Bu mu?Eki Görüntüle 1278019 Genişletmek için tıkla... Graphics kısmına tıklar mısınız?
Parthians dedi: Bu mu?Eki Görüntüle 1278019 Genişletmek için tıkla... Graphics kısmına tıklar mısınız?
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #25 senkafayısıyırmışsın dedi: Graphics kısmına tıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Elbette. Bunlar.
senkafayısıyırmışsın dedi: Graphics kısmına tıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Elbette. Bunlar.
senkafayısıyırmışsın Centipat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 224 Çözümler 4 22 Ocak 2022 #26 Parthians dedi: Elbette. Genişletmek için tıkla... Hatta hocam bu programı indirin uyumlu mu değil mi anlaşılır?
Parthians dedi: Elbette. Genişletmek için tıkla... Hatta hocam bu programı indirin uyumlu mu değil mi anlaşılır?
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #27 senkafayısıyırmışsın dedi: Hatta hocam bu programı indirin uyumlu mu değil mi anlaşılır? Genişletmek için tıkla... Hangi program?
senkafayısıyırmışsın dedi: Hatta hocam bu programı indirin uyumlu mu değil mi anlaşılır? Genişletmek için tıkla... Hangi program?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.018 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #28 Son sürümü nasıl güncelleyeceksin anlamadım. Son sürüm son sürümdür.
senkafayısıyırmışsın Centipat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 224 Çözümler 4 22 Ocak 2022 #29 Parthians dedi: Hangi program? Genişletmek için tıkla... Bu kelimesine tıklarsanız link açılır.
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #30 Silinen üye dedi: Son sürümü nasıl güncelleyeceksin anlamadım. Son sürüm son sürümdür. Genişletmek için tıkla... Eski sürümden son sürüme güncellemeli miyim dedim siz yanlış anlamışsınız. senkafayısıyırmışsın dedi: Bu kelimesine tıklarsanız link açılır. Genişletmek için tıkla... Tamam. senkafayısıyırmışsın dedi: Bu kelimesine tıklarsanız link açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows defender tehlikeli virüs diyor.
Silinen üye dedi: Son sürümü nasıl güncelleyeceksin anlamadım. Son sürüm son sürümdür. Genişletmek için tıkla... Eski sürümden son sürüme güncellemeli miyim dedim siz yanlış anlamışsınız. senkafayısıyırmışsın dedi: Bu kelimesine tıklarsanız link açılır. Genişletmek için tıkla... Tamam. senkafayısıyırmışsın dedi: Bu kelimesine tıklarsanız link açılır. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows defender tehlikeli virüs diyor.