Windows 10'un üzerinden 8 yıl geçti

Makaleler
26
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Birçok kişinin bırakmaya kıyamadığı, belki de Windows tarihinin en iyi Windows sürümlerinden bir tanesinin çıkışı üzerinden 8 yıl geçti. Windows 10, 8 yıl önce bugün RTM olarak piyasaya sürüldü(29 Temmuz 2015). Doğum günün kutlu olsun Windows 10.🥳

Şahsen şu an Windows 11 kullanıyorum ancak sıkıntıları yüzünden en az bakin en az 7 8 kere 10'a geri dönmüşümdür. 10 ilk çıktığında, hatta betasindan beri kullanmıştım. O zamanki sistemim 10 kullanmaya çok izin vermiyordu, işletim sistemi de çok yeni olduğu için sürücü sıkıntıları vs vardı ama içimde her zaman bir ukte kalmıştır 10 için. En sonunda ne yapıp edip 10'a kalıcı bir şekilde geçmiştim, önceki sürümlerin yüzüne bakmadım çünkü gerçekten 10 performans olarak en iyisiydi ve hep de öyle kalacak. Şimdi 11'in can sıkıcı sorunları yüzünden yine nereden başladıysak oraya dönüyoruz yani 10'a. Bu işletim sisteminin yeri bende çok ayrı kalmaya devam edecek.

1690662740669.png

Son düzenleme:
W10 da bana göre microsoftun çıkardığı leş sistemlerden birisidir W11 daha leş olunca bizim gözümüze 10 çok iyi gibi geldi. W12'yi bekliyorum düzgün çıkarsa W11'i direkt pas geçicem çok umudum yok ama bakacağız.

Ve ancak kullanılabilir hâle geldi, w11 çöp odun kalas beş-on kalın kafalı ne derseniz eksik kalır, sanki milleti Windows'tan uzaklaştırmak için üretilmiş, son derece kullanıcı düşmanı bir arayüz, acayip garaip bir sistem. Kim niçin kullansın, işlemleri daha hızlı yapabilme imkanı varken habire sağa sola gereksiz tıklamalar beklemeler kafa ağrıları.
İşte yeni windowsların özeti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı