Minitool Partition Wizard programı ile direk bölümü bilebilirsiniz.İlk başta Linux'u kurdum. Sonra Linux'tan disk bölüp Windows 10 kurdum. Linux'u nasıl silebilirim?
240 GB SSD.
Minitool Partition Wizard programı ile direk bölümü bilebilirsiniz.İlk başta Linux'u kurdum. Sonra Linux'tan disk bölüp Windows 10 kurdum. Linux'u nasıl silebilirim?
240 GB SSD.
İlk önce grub'u sil sonra Linux'u sil.İlk baş Linux'u kurdum. Sonra Linux'tan disk bölüp Windows 10 kurdum. Linux'u nasıl silebilirim?
240 GB SSD
Windows disk yönetimi EXT4 birimini görmez.Windows'a gidip sabit disk bölümlerini oluştur kısmına gelin. Linux'un olduğu diski önce silin. Sonra SSD'nizin Windows'ta görünen kısmına sağ tıklayıp birimi genişlet deyip Linux'tan ayrılan kısmı SSD'ye ekleyin. Ama Linux'u silerken dikkat edin Windows'a tanımlı alanları silmeyin.
Windows'a gidip sabit disk bölümlerini oluştur kısmına gelin. Linux'un olduğu diski önce silin. Sonra SSD'nizin Windows'ta görünen kısmına sağ tıklayıp birimi genişlet deyip Linux'tan ayrılan kısmı SSD'ye ekleyin. Ama Linux'u silerken dikkat edin Windows'a tanımlı alanları silmeyin.
Minitool Partition Wizard ile deneyin.Eki Görüntüle 1339351
Boş alan c:'ye eklenmiyor.
Minitool Partition wizard ile deneyin.
Bir şey değil, iyi sosyaller.Teşekkür ediyorum. Şu an birleştiriliyor. Çözüm olarak işaretliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.