Windows 10'unuz Orijinal mi?

Windows 10'unuz orijinal mi?

• Orijinal.

Oy: 60 76,9%
  • Orijinal değil, korsan Windows 10 kullanıyorum.

Oy: 18 23,1%

• Oy verenlerin toplamı
    78
Orjinal windows 8.1 alıp yükseltme yaptım. Çalıntı ürün kullanmıyorum.

@brltpc bu bahane olmamalı. Sonuçta bunlar da kul hakkına giriyor. İnce düşünmek lazım bazı şeyleri. Oyunları ucuza almanın yolları var. Gerek yurtdışı olsun gerek steam indirimleri olsun. i-garanti ve enpara kampanyaları var. Yeni yılda devam eder mi bilemiyorum ama bu zamana kadar vardı.
Mesela Enpara.com hesabı açarsan aylık 50TL steam alışverişine 25TL iade alıyorsun. Ben düzenli olarak 3 aydır bu şekilde yapıyorum. Her ay 50TL steam cüzdana yüklüyorum 25TL iade alıyorum. Yani oyunları en kötü yarı fiyatına almış oluyorum. Buna bir de steam indirimlerini takip ettiğimi düşünürsen oyunlar bana neredeyse 4te1 fiyatına geliyor. Eskiden yaşım 20 ve altındayken diyeyim ben de bu tarz şeylere pek önem göstermiyordum. Ancak zamanla ne kadar önemli olduğunun farkına vardım. Hırsızlığın bahanesi olmaz. Sen de bu yanlıştan en kısa zamanda dönersin umarım.

Haklısınız.

IDM hariç her şeyim orjinal. Kim ne derse desin IDM korsana teşvik ediyor. 1 yıl güncelleme alan sürüm gibi saçmalık mı olur? Fiyatı da düzgün olsa alacağım ama her sene haraca bağlamış gibi para ödemem.

@Silinen üye imzanla çok tezat şeyler söylemişsin. Senin korsan kullandığın ürünler sayesinde geçinmeye çalışan insanlar var. Sadece firma sahiplerini düşünme firmanın tepeden tırnağa tüm çalışanları. Kul hakkıdır bu nihayetinde.

Korsan candır.. Kullanmayanlarda konuşsun. O kadar kişi satın alıyor onlara o paralar yeter fazlası şımartır. Saygılarımla.
Parasını vermiyorsan bir nevi hırsızlık yapıyorsun. Bir de pişkin pişkin yazmşsın. Ücretsiz işletim sistemleri (Linux dağıtımları) var, kimse yükledin diye para istemiyor, onları kullanabilirsin. Ya da DreamSpark gibi çözümler var onu kullan. Ama korsan kullanmaya hakkın yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…