alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 25 Şubat 2021 #1 YouTube'da kullananlar vardı, demo link falan var mı? Varsa atar mısınız?
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 25 Şubat 2021 #2 alpethz dedi: YouTube'da kullananlar vardı, demo link falan var mı? Varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Windows 10x'in iso dosyası çıkmayacak. Sadece Windows 10X'li bilgisayar alırsan kullanabileceksin.
alpethz dedi: YouTube'da kullananlar vardı, demo link falan var mı? Varsa atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Windows 10x'in iso dosyası çıkmayacak. Sadece Windows 10X'li bilgisayar alırsan kullanabileceksin.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 25 Şubat 2021 #3 Silinen üye dedi: Windows 10X'in ISO dosyası çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... Update falan varmış sanırım onları yapınca Windows X oluyormuş az önce gördüm. Denemekte birazcık şüphe duydum açıkçası.
Silinen üye dedi: Windows 10X'in ISO dosyası çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... Update falan varmış sanırım onları yapınca Windows X oluyormuş az önce gördüm. Denemekte birazcık şüphe duydum açıkçası.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 25 Şubat 2021 #4 Ama Windows 10X çıkınca ISO internete sızar. Merak etme. Şimdi henüz çıkmadı. (internettekiler sanal makine ile çalıştırıyor.)
Ama Windows 10X çıkınca ISO internete sızar. Merak etme. Şimdi henüz çıkmadı. (internettekiler sanal makine ile çalıştırıyor.)
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 25 Şubat 2021 #5 Silinen üye dedi: Ama Windows 10X çıkınca ISO internete sızar. Merak etme. Şimdi henüz çıkmadı. (internettekiler sanal makine ile çalıştırıyor.) Genişletmek için tıkla... Sanal makinem var nasıl çalışır diye çıldırıyorum heyecan desen var merak desen o da var
Silinen üye dedi: Ama Windows 10X çıkınca ISO internete sızar. Merak etme. Şimdi henüz çıkmadı. (internettekiler sanal makine ile çalıştırıyor.) Genişletmek için tıkla... Sanal makinem var nasıl çalışır diye çıldırıyorum heyecan desen var merak desen o da var
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 25 Şubat 2021 #6 alpethz dedi: Update falan varmış sanırım onları yapınca Windows X oluyormuş az önce gördüm. Denemekte birazcık şüphe duydum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok. Windows 10X Windows 10'dan tamamen ayrı. Windows 10X'de sadece Microsoft Store uygulamaları çalışacak. UWP deniyor buna. İstersen uygulamaları. Appx olarak indirebileceksin. alpethz dedi: Sanal makinem var nasıl çalışır diye çıldırıyorum heyecan desen var merak desen o da var Genişletmek için tıkla... bu video dan bakabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alpethz dedi: Update falan varmış sanırım onları yapınca Windows X oluyormuş az önce gördüm. Denemekte birazcık şüphe duydum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey yok. Windows 10X Windows 10'dan tamamen ayrı. Windows 10X'de sadece Microsoft Store uygulamaları çalışacak. UWP deniyor buna. İstersen uygulamaları. Appx olarak indirebileceksin. alpethz dedi: Sanal makinem var nasıl çalışır diye çıldırıyorum heyecan desen var merak desen o da var Genişletmek için tıkla... bu video dan bakabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 25 Şubat 2021 #7 Windows 10X'in 32 Bit desteği yok. 32 Bit devri kapandı artık. Sadece 64 Bit çıkacak.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 25 Şubat 2021 #8 Buradan vhdx dosyasını indir: 2.15 GB file on MEGA Sonra Hyper-v ile sanal makine oluşturup ekle. PossibleTurco dedi: Windows 10X'in 32 Bit desteği yok. 32 Bit devri kapandı artık. Sadece 64 Bit çıkacak. Genişletmek için tıkla... Ve ARM.
Buradan vhdx dosyasını indir: 2.15 GB file on MEGA Sonra Hyper-v ile sanal makine oluşturup ekle. PossibleTurco dedi: Windows 10X'in 32 Bit desteği yok. 32 Bit devri kapandı artık. Sadece 64 Bit çıkacak. Genişletmek için tıkla... Ve ARM.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 25 Şubat 2021 #9 Silinen üye dedi: Buradan vhdx dosyasını indir: 2.15 GB file on MEGA Sonra Hyper-v ile sanal makine oluşturup ekle. Genişletmek için tıkla... 32 Bit işlemcim var olur mu?
Silinen üye dedi: Buradan vhdx dosyasını indir: 2.15 GB file on MEGA Sonra Hyper-v ile sanal makine oluşturup ekle. Genişletmek için tıkla... 32 Bit işlemcim var olur mu?
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 25 Şubat 2021 #10 alpethz dedi: 32 Bit işlemcim var olur mu? Genişletmek için tıkla... Denemen gerek. 32 Bit işlemci kullanmadığım için bilmiyorum. Yani belki çalışabilir.
alpethz dedi: 32 Bit işlemcim var olur mu? Genişletmek için tıkla... Denemen gerek. 32 Bit işlemci kullanmadığım için bilmiyorum. Yani belki çalışabilir.