Selim Şen Decapat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 11 20 Ocak 2022 #1 Bu hatayı alıyorum güncellerken. Bir sürü arkadaş da alıyormuş. Çözümünü bilen biri yardım edebilir mi?
Bu hatayı alıyorum güncellerken. Bir sürü arkadaş da alıyormuş. Çözümünü bilen biri yardım edebilir mi?
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 20 Ocak 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki çözümleri deneyebilirsin. İnternette yüzlerce çözüm var yazılı ve videolu. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videodaki çözümleri deneyebilirsin. İnternette yüzlerce çözüm var yazılı ve videolu.