Rehber Windows 11/10 sistem hazırlayıcı

Hocam burada açılan bir konuda görmüştüm bayağı da beğenmiştim bunları sistemi kurar kurmaz siyah olanı uyguladım. Ama teşekkürler düşünceniz için.
Ayrıca bu Windows 11 de ne var bilmiyorum Valorant da bayağı bir sıkıntı çıkartıyor FPS düşüşü yok ama FPS sabitlenmediği için ekranda çok yırtılma oluyor ve düşük kare hızı varmış gibi oluyor ne yapacağım bilmiyorum cidden.

Hocam FPS sabitlemek için MSI Afterburner yazılımını kullanın. Rivaturner'da yüklenir yanında onun üzerinde FPS sabitleme yapabilirsiniz.

Ayrıca şu servisleri kapatmayı deneyelim hocam;
[CODE title="CMD yönetici olarak çalıştırın ve uygulayın"]:: Kapatmak için;
sc config NPSMSvc start= disabled
net stop NPSMSvc
sc config P9RdrService start= disabled
net stop P9RdrService

:: Çözüm olmazsa eski haline getirmek için;
sc config NPSMSvc start= demand
sc config P9RdrService start= demand
[/CODE]

Hocam normalde oyun içi FPS'i sabitliyorum oyun içinde sabitlemeyip bu programdan mı sabitliyim?

Low'da kalsın hocam. O bölüm etkiliyor mu bilmiyorum.

Şu an için hiç sıkıntı yok hocam yağ gibi akmaya başladı oyun şu an için mi bilmiyorum ama deneyimleyip yazacağım çok teşekkürler.
Hocam sorun devam ediyor maalesef Windows 10 döneceğim de tekrardan sizin verdiğiniz ISO rehberde ki ISO'yumu kurayım burada ki adımları mı sağlayayım hangisi daha güncel?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…