Rehber Windows 11/10 sistem hazırlayıcı

Arkadaşlar ben de laptop var ISO nasıl düzenliyeceğim ben Windows ISO builder yapmak istiyorum NTLite gibi programlarla olmuyor resimdeki gibi Windows ISO builder istiyorum simgelerinde aktif gelmesini istiyorum formatdan sonra otomatik.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (8).png
    989,9 KB · Görüntüleme: 88
Arkadaşlar ben de laptop var ISO nasıl düzenliyeceğim ben Windows ISO builder yapmak istiyorum NTLite gibi programlarla olmuyor resimdeki gibi Windows ISO builder istiyorum simgelerinde aktif gelmesini istiyorum formatdan sonra otomatik.
Benim gibi builder yapmak için batch dilinde bilginizin olması lazım. Uğraşırım öğrenirim diyorsanız, yaptığım çalışmaları referans alabilirsiniz. Builder simgeleri otomatik yükler. Siz kendiniz sistemi düzenleyecekseniz ve simgeleri kurulum öncesi istiyorsanız, OgnitorenKs.Toolbox üzerinden bu işlemi yapabilirsiniz.
  • Toolbox'ı açtıktan sonra 56 tuşlayın
  • 29 tuşlayın ve Windows Mount klasör yolunu tanımlayın
  • 20 tuşlayarak yeni simgeleri entegre edebilirsiniz.

Hocam rica ederim.. bu isin ozru olmaz onemli olan dogruyu bulmakti sayenizde o da olacak insallah.. ben sizin paylastiginiz ekran goruntulerinden sonraki adimda takiliyordum o ben de de aciliyordu.
Hocam bir de anlamadigim bir sey var, OgnitorenKs.Builder.bat dosyasini acinca cikardigim iso klasorunun yolunu sormadan bir guncelleme indiriyor bu galiba kurulu canli sisteme gore mi? Klasor yolunu sonra soruyor.

Hocam bu arada linkleri guncellediniz mi acaba?

Son düzenleme:
Hocam rica ederim.. bu isin ozru olmaz onemli olan dogruyu bulmakti sayenizde o da olacak insallah.. ben sizin paylastiginiz ekran goruntulerinden sonraki adimda takiliyordum o ben de de aciliyordu.

Hocam bu arada linkleri guncellediniz mi acaba?
Güncelledim hocam. Builder ISO oluşturma bölümündeki hatayı giderdim. Toolbox üzerinde ISO oluşturma bölümünde aynı düzenlemeyi yaptım. Imajı en baştan oluşturmak yerine hazırlanan ISO içindeki dosyaları klasöre çıkarın. Çıkardığınız klasörü NTLite gösterin ve üst menüden ISO oluşturun.

Benim sanal makina denemelerim VHD diski dual boot olarak kurmak olduğu için bu hatayı tespit edemedim. Bu sorunu da sizin sayenizde çözmüş oldum.

Sıfır kurulum yapmamız gerek mi? yoksa mevcut windows için yapılabilir mi?

Hocam ben NTLite ile düzenlemede bilmiyorum sanırım yazdırma biriktiricisini silmişim zira driver kuramıyorum hizmetlerede baktığımda olmadığını gördüm acaba bunun için bir çözüm var mıdır? Ve bu ISO içerisinde bununla ilgili bölüm nerede yer alır ve ben bunu nasıl silmişim anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…