Rehber Windows 11/10 sistem hazırlayıcı

@OgnitorenKs hocam linkler bozulmuş yenileyebilir misiniz?
Hocam bu konular eskidiği için raporla link yenilemek zor oluyor. Bu yazılımı zaten bayadır geliştirdim. Artık Toolbox üzerinden detaylı şekilde düzenleme yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2471709
Hocam CMD dosyasını sürekli siliyor. Virüs yoktur umarım ki.

Katılımsız kurulum veya sisteme müdahale oldugu zaman Defender devreye girmesi normaldir.
Bizde kendi yaptımız katılımsızlar /qn, /S parametre ile çalıstırınca Defender engelliyor arka planda sessiz kurulum yapılıyor, istek dışında kurulum diye.
Sistemde de aynı, istek dışı mudahele olarak gormesi normaldir.
NTLite modlama, DISM++ ile yedek alırken de Defender kapatırız mecbur.

Eki Görüntüle 2471709
Hocam cmd dosyasını sürekli siliyor. Virüs yoktur umarım ki.
Blog ve Github sayfalarına not olarak düştüm hocam bu uyarıyı maalesef verecek. Nedenleri de aşağıda yer almaktadır. Kendi adıma söyleyeyim zararlı bir kod veya uygulama yapacak kadar alçak değilim. Ancak kullanırsınız kullanmazsınız size kalmış, siz emin olmadıktan sonra ben size ne desem boş olacak. Tüm kaynak kodları açık, olduğu gibi ortada.

Antivirüsü kapatmadan kullanamazmayım derseniz. Katılımsız kurulum aracını kullanmayın doğrudan zip dosyasını indirip içindekileri bir klasöre çıkarın. Ancak klasör yolunda Türkçe harf ve boşluk olmasın. Sonra Settings.ini dosyasını düzenle deyip aşağıdaki ayarı 1 yapın. Bu ayar ile otomatik güncelleştirmeleri kapattığınız için uygulamaya muhtemelen antivirüs uyarısı vermeyecektir. Ancak Playbook ayarlarını uygulamak için her halükarda antivirüsün kapalı olması gerekiyor, bilginiz olsun.

► 1 = Setting_1_ ► TR= Toolbox otomatik güncelleştirmeleri │ Toolbox auto updates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…