EmrEraslan Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 Windows 11 kurmuştum bilgisayara, 2 ay sonra tekrar etkinleştir yazısı çıkmaya başladı. Kişileştirmeler de kapandı nedeni nedir?
Windows 11 kurmuştum bilgisayara, 2 ay sonra tekrar etkinleştir yazısı çıkmaya başladı. Kişileştirmeler de kapandı nedeni nedir?
C Canefşan Kilopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 115 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #2 Ucuz lisans satan yerlerden mi aldınız anahtarı?
EmrEraslan Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #3 Canefşan dedi: Ucuz lisans satan yerlerden mi aldınız anahtarı? Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarcıya verdim o indirdi
Canefşan dedi: Ucuz lisans satan yerlerden mi aldınız anahtarı? Genişletmek için tıkla... Bilgisiyarcıya verdim o indirdi
C Canefşan Kilopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 115 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #4 Ucuz lisans satan yerlerde bu sorun olabiliyor. Tekrar iletişime geçildiğinde yeni anahtar vererek sorunu hallediyorlar. Yalnız bu anahtarlar format atana kadar geçerli oluyor.
Ucuz lisans satan yerlerde bu sorun olabiliyor. Tekrar iletişime geçildiğinde yeni anahtar vererek sorunu hallediyorlar. Yalnız bu anahtarlar format atana kadar geçerli oluyor.