V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Laptopta 2 tane ekran kartı var ve RDR2 de sürekli ne kadar ayar yaparsam yapayım 2. ekran kartını kullanıyor. Bende 2. ekran kartını devre dışı bırakmak istiyorum nasıl devre dışı bırakırım? BIOS'a girmeden tabii.
Laptopta 2 tane ekran kartı var ve RDR2 de sürekli ne kadar ayar yaparsam yapayım 2. ekran kartını kullanıyor. Bende 2. ekran kartını devre dışı bırakmak istiyorum nasıl devre dışı bırakırım? BIOS'a girmeden tabii.
Çözüm V V ValveVerse 11 Temmuz 2025 Mustafa.Kaan dedi: Aygıt Yöneticisi'ne girip sürücüye sağ tıklayıp devre dışı bırak deyin. Çözüldü mü sorun? @ValveVerse Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından ekran kartı seçtim, sorunu başka bir yöntemle çözdüm.
Mustafa.Kaan dedi: Aygıt Yöneticisi'ne girip sürücüye sağ tıklayıp devre dışı bırak deyin. Çözüldü mü sorun? @ValveVerse Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından ekran kartı seçtim, sorunu başka bir yöntemle çözdüm.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.576 Makaleler 2 Çözümler 1.623 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #2 Aygıt Yöneticisi'ne girip sürücüye sağ tıklayıp devre dışı bırak diyin. Çözüldü mü sorun? @ValveVerse Son düzenleme: 11 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Aygıt Yöneticisi'ne girip sürücüye sağ tıklayıp devre dışı bırak diyin. Çözüldü mü sorun? @ValveVerse
KS KS V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Aygıt Yöneticisi'ne girip sürücüye sağ tıklayıp devre dışı bırak deyin. Çözüldü mü sorun? @ValveVerse Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından ekran kartı seçtim, sorunu başka bir yöntemle çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Mustafa.Kaan dedi: Aygıt Yöneticisi'ne girip sürücüye sağ tıklayıp devre dışı bırak deyin. Çözüldü mü sorun? @ValveVerse Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından ekran kartı seçtim, sorunu başka bir yöntemle çözdüm.