Çözüldü Windows 11 2. SSD'yi görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuko

Hectopat
Windows 11 kurulumu yaptım ama 2. SSD'm gözükmüyor sadece Windows'un kurulu oldugu gözüküyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 kurulumu yaptım ama 2. SSD'm gözükmüyor sadece Windows'un kurulu oldugu gözüküyor. Ne yapmalıyım?
Bu bilgisayarıma sağ tıklayıp yönete basın. Ardından disk yönetimi sekmesine gelin. Diskiniz bozuk falan değilse orada ikinci diskinizi görürsünüz. Sağ tıklayıp biçimlendire basın ardından tamama basın. Biçimlendir açık değilse sağ tıklayıp ekran görüntüsünü atın.

1744566679461.png

Hocam gözükmeyen disk 1 olan ama 3e ayrılmış ne yapmalıyım

İlk önce diskpart ile SSD'yi sıfırlayın. Ardından disk yönetimine girip SSD'yi biçimlendirin.

İlk önce diskpart ile SSD'yi sıfırlayın. Ardından disk yönetimine girip SSD'yi biçimlendirin.
Diski kurulum kısmında sıfırlamıştım o olmuyormu?

Mavi olan disklere sağ tık yapıp sil diyin ardından tek parça olması lazım sağ tıklayıp ss atın.
Başkan sağ tıklayınca sadece yardım seçeneği çıkıyor

Diski kurulum kısmında sıfırlamıştım o olmuyor mu?

Tam olarak yapamamışsınız. Dediğim şekilde yaparsanız disk tek parça haline gelir. Ardından disk yönetimine girip SSD'yi biçimlendirdikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı