Yusuko Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 13 Nisan 2025 #1 Windows 11 kurulumu yaptım ama 2. SSD'm gözükmüyor sadece Windows'un kurulu oldugu gözüküyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2025
Windows 11 kurulumu yaptım ama 2. SSD'm gözükmüyor sadece Windows'un kurulu oldugu gözüküyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm E E EKD552 13 Nisan 2025 Ayrılmamış alana sol tık yapıp yeni birim deyin sonrası Next Next Next.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #11 Yusuko dedi: Eki Görüntüle 2469280 Clean deyince bu hatayı veriyor hocam. Genişletmek için tıkla... Disk 1 yazdın değil mi? Artı 0 Eksi
Yusuko dedi: Eki Görüntüle 2469280 Clean deyince bu hatayı veriyor hocam. Genişletmek için tıkla... Disk 1 yazdın değil mi?
KS KS Yusuko Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 13 Nisan 2025 #12 Einstein dedi: Disk 1 yazdın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet yazdımda arkadaşın dediğini yaptım oldu gerek kalmadı herhalde? EKD552 dedi: Ayrılmamış alana sol tık yapıp yeni birim deyin sonrası Next Next Next. Genişletmek için tıkla... Başkan teşekkür ederim sağolasın Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Disk 1 yazdın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet yazdımda arkadaşın dediğini yaptım oldu gerek kalmadı herhalde? EKD552 dedi: Ayrılmamış alana sol tık yapıp yeni birim deyin sonrası Next Next Next. Genişletmek için tıkla... Başkan teşekkür ederim sağolasın
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #13 Yusuko dedi: Evet yazdımda arkadaşın dediğini yaptım oldu gerek kalmadı herhalde? Genişletmek için tıkla... O şekilde de olur. Diski tek parça haline getirmek için o yöntemi söylemiştim. Artı 0 Eksi
Yusuko dedi: Evet yazdımda arkadaşın dediğini yaptım oldu gerek kalmadı herhalde? Genişletmek için tıkla... O şekilde de olur. Diski tek parça haline getirmek için o yöntemi söylemiştim.
KS KS Yusuko Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 13 Nisan 2025 #14 Einstein dedi: O şekilde de olur. Diski tek parça haline getirmek için o yöntemi söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Olsun teşekkür ederim iyi sosyaller iyi akşamlar arkadaşlar. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: O şekilde de olur. Diski tek parça haline getirmek için o yöntemi söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Olsun teşekkür ederim iyi sosyaller iyi akşamlar arkadaşlar.