GreeNTV Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 88 Çözümler 2 12 Mart 2022 #1 Başlıkta ne gördüyseniz konumuzda o'dur ve ben bu durumda ne gibi bir çözüm bulabilirim? Bu arada bende TPM 2.0 bulunmadığından oynanmış bir versiyonunu kurdum ve bazı güncellemelerde yapıyordu. Ben de yaptırdım fakat 22H2'yi göremedim.
Başlıkta ne gördüyseniz konumuzda o'dur ve ben bu durumda ne gibi bir çözüm bulabilirim? Bu arada bende TPM 2.0 bulunmadığından oynanmış bir versiyonunu kurdum ve bazı güncellemelerde yapıyordu. Ben de yaptırdım fakat 22H2'yi göremedim.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #2 Nihai olarak 22H2 sürümü henüz çıkmadı. Geliştirici sürümü olarak mevcut (Dev Channel). The Windows Insider Program Be the first to see what's next for Windows in the Windows Insider Program. Join the community, provide feedback to help make Windows even better. insider.windows.com
Nihai olarak 22H2 sürümü henüz çıkmadı. Geliştirici sürümü olarak mevcut (Dev Channel). The Windows Insider Program Be the first to see what's next for Windows in the Windows Insider Program. Join the community, provide feedback to help make Windows even better. insider.windows.com
GreeNTV Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 88 Çözümler 2 12 Mart 2022 #3 AJFA dedi: Nihai olarak 22H2 sürümü henüz çıkmadı. Geliştirici sürümü olarak mevcut (Dev Channel). The Windows Insider Program Be the first to see what's next for Windows in the Windows Insider Program. Join the community, provide feedback to help make Windows even better. insider.windows.com Genişletmek için tıkla... Insider programı bende çalışmıyor.
AJFA dedi: Nihai olarak 22H2 sürümü henüz çıkmadı. Geliştirici sürümü olarak mevcut (Dev Channel). The Windows Insider Program Be the first to see what's next for Windows in the Windows Insider Program. Join the community, provide feedback to help make Windows even better. insider.windows.com Genişletmek için tıkla... Insider programı bende çalışmıyor.