Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #21 300319 dedi: Olabilir. Sanmıyorum. Windows 11 ilk çıktığı zamanlarda denemiştim. Bariz bir şekilde şu an çok daha iyi çalışıyor. Oyun için bir sorun göremedim. Microsoft Windows 11 oyun performansı için özel olarak geliştirmeler yapmış gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 hangi sürümdü? Bende W11 kullanıyorum şikayetim yok ama %25 fark olacağını düşünmüyorum.
300319 dedi: Olabilir. Sanmıyorum. Windows 11 ilk çıktığı zamanlarda denemiştim. Bariz bir şekilde şu an çok daha iyi çalışıyor. Oyun için bir sorun göremedim. Microsoft Windows 11 oyun performansı için özel olarak geliştirmeler yapmış gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 hangi sürümdü? Bende W11 kullanıyorum şikayetim yok ama %25 fark olacağını düşünmüyorum.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 9 Şubat 2023 #22 Sürücülerinizi elinizle güncellediniz mi hocam yoksa Windows'un kendi kurduğu sürücülerle mi oynadınız?
Sürücülerinizi elinizle güncellediniz mi hocam yoksa Windows'un kendi kurduğu sürücülerle mi oynadınız?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 9 Şubat 2023 #23 yapiz dedi: Windows 10 hangi sürümdü? Bende W11 kullanıyorum şikayetim yok ama %25 fark olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 22H2 kullanıyordum. Eren AK dedi: Sürücülerinizi elinizle güncellediniz mi hocam yoksa Windows'un kendi kurduğu sürücülerle mi oynadınız? Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı sürücüsünü elle kendim güncelledim. Başka bir şey elle yüklemedim.
yapiz dedi: Windows 10 hangi sürümdü? Bende W11 kullanıyorum şikayetim yok ama %25 fark olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 22H2 kullanıyordum. Eren AK dedi: Sürücülerinizi elinizle güncellediniz mi hocam yoksa Windows'un kendi kurduğu sürücülerle mi oynadınız? Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı sürücüsünü elle kendim güncelledim. Başka bir şey elle yüklemedim.