4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 13 Haziran 2022 #11 Imparator878 dedi: Yüklemek isteyen bence VMware kullansınlar. Hem daha güvenli hem de risk oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Bencede bende zaten geri döneceğim. Betaya.
Imparator878 dedi: Yüklemek isteyen bence VMware kullansınlar. Hem daha güvenli hem de risk oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Bencede bende zaten geri döneceğim. Betaya.
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #12 489798 dedi: Sorunum laptop kullanıcısıyım şarj takılı iken bu sorun olmuyor ancak pil ile kullanırken yani Windows başlarken parlaklığı %10 düşüyor. Temiz kurulum vs denedim ancak düzelmedi. Hatanın çözülmesi için destek verirseniz sevinirim teşekkürler. The Windows Insider Program Be the first to see what's next for Windows in the Windows Insider Program. Join the community, provide feedback to help make Windows even better. aka.ms Genişletmek için tıkla... Boşuna Microtost demiyorum ben.
489798 dedi: Sorunum laptop kullanıcısıyım şarj takılı iken bu sorun olmuyor ancak pil ile kullanırken yani Windows başlarken parlaklığı %10 düşüyor. Temiz kurulum vs denedim ancak düzelmedi. Hatanın çözülmesi için destek verirseniz sevinirim teşekkürler. The Windows Insider Program Be the first to see what's next for Windows in the Windows Insider Program. Join the community, provide feedback to help make Windows even better. aka.ms Genişletmek için tıkla... Boşuna Microtost demiyorum ben.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 14 Haziran 2022 #13 Imparator878 dedi: Boşuna microtost demiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Sekme özelliğini yapabildiniz mi Yusuf abi yayınlamış nasıl yapılacağını.
Imparator878 dedi: Boşuna microtost demiyorum ben. Genişletmek için tıkla... Sekme özelliğini yapabildiniz mi Yusuf abi yayınlamış nasıl yapılacağını.