M MerT_42 Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 Dün akşam bilgisayara bakarken güncellemenin olduğunu görüp yapmaya başladım. Windows Update de bu ekrandan indir ve yükle dedim sonrasında 0x800f0982 kodlu hatayı verdi. Halen aynı hatada çözüm arıyorum. Windows 11.
Dün akşam bilgisayara bakarken güncellemenin olduğunu görüp yapmaya başladım. Windows Update de bu ekrandan indir ve yükle dedim sonrasında 0x800f0982 kodlu hatayı verdi. Halen aynı hatada çözüm arıyorum. Windows 11.
R Revons Decapat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #2 Bilgisayarınızda güncelleme için yeteri kadar yer bulunuyor mu? Bende de aynı fakat biraz farklı sorun var gibi görünüyor. Windows Update güncellenmiyor ve ayarlar bölümüne girdiğimde güncelleme bölümü açılmıyor.
Bilgisayarınızda güncelleme için yeteri kadar yer bulunuyor mu? Bende de aynı fakat biraz farklı sorun var gibi görünüyor. Windows Update güncellenmiyor ve ayarlar bölümüne girdiğimde güncelleme bölümü açılmıyor.
M MerT_42 Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #3 Revons dedi: Bilgisayarınızda güncelleme için yeteri kadar yer bulunuyor mu? Bende de aynı fakat biraz farklı sorun var gibi görünüyor. Windows Update güncellenmiyor ve ayarlar bölümüne girdiğimde güncelleme bölümü açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Yeteri kadar yer var 200gb boş
Revons dedi: Bilgisayarınızda güncelleme için yeteri kadar yer bulunuyor mu? Bende de aynı fakat biraz farklı sorun var gibi görünüyor. Windows Update güncellenmiyor ve ayarlar bölümüne girdiğimde güncelleme bölümü açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Yeteri kadar yer var 200gb boş