Windows 11 22H2 güncellemesi nasıl iptal edilir?

561400

Centipat
1667601764116.png

Merhaba, durum bu. 22H2'ye geçmek istemiyorum çünkü çok sorunlu problemli. Yanlışlıkla güncellemeyi indir dedim. Bunu nasıl iptal edebilirim?

Eki Görüntüle 1562950

Merhaba, durum bu. 22H2'ye geçmek istemiyorum çünkü çok sorunlu problemli. Yanlışlıkla güncellemeyi indir dedim. Bunu nasıl iptal edebilirim?
Merhaba, güncellemeyi nasıl kurmadan iptal edersin bilmiyorum ancak kurduktan sonra bir önceki versiyona dönmek mümkün.

Öncelikle Ayarlar'ı açıyoruz. Ardından Sistem>Kurtarma>Windows'un önceki versiyonuna dön dediğimizde eğer bir problem olmazsa bir önceki sürüme dönüyor. Ek olarak 22H2'nin çok sorunlu ve problemli olduğunu neden düşünüyorsunuz? Yani varsa tam bir sebebi bilmek isterim.

Eki Görüntüle 1562950

Çalıştırı açık services.msc yaz ve Update için olan yere sağ tık yap özelliklere bas şimdi ise görevi durdur ardından başlatma türünü elle yap ardından ayarları uygula ve tamama bas ve çık böylelikle Update devre dışı oluyor ve hiçbir güncelleme hizmet devre dışı olduğu için tamamlanmıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-11-05 015412.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-05 015412.png
    236,5 KB · Görüntüleme: 239
Bu noktada denildiği gibi geri yükleme de yapabilirsiniz. Sonrasında ise engelleyebilirsiniz. Yardımcı olabilir. 11 için de geçerlidir.

Eki Görüntüle 1562950

Geç oldu biraz ama hocam yeniden başlat deyin sonra Windows Update > gelişmiş seçenekler > kurtarma > geri dön deyin oradan dönün hocam 21H2 sürümüne geri dönecektir :)

Bende yeni geçtim sayılır şu ana kadarki deneyimlerime göre 21h2'ye göre daha sorunsuz diyebilirim. Eğer 21H2 kullanıyor isen geçmeni tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı