Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #11 Dorzi dedi: Oyunlarda sıkıntı çıkarıyor falan haberler vardı. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün önce gelen güncellemeyle düzeltildi diye biliyorum.
Dorzi dedi: Oyunlarda sıkıntı çıkarıyor falan haberler vardı. Genişletmek için tıkla... Birkaç gün önce gelen güncellemeyle düzeltildi diye biliyorum.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #12 Arayüzde, animasyonlarda vs. gecikme yaşamıyorum. Genel performans ve oyun performansım gayet iyi. Herhangi bir hata da almadım. Öneririm.
Arayüzde, animasyonlarda vs. gecikme yaşamıyorum. Genel performans ve oyun performansım gayet iyi. Herhangi bir hata da almadım. Öneririm.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #13 Evet geçtim, oyun denemedim ama herhangi bir kötü bir şey olmadi hatta iyi teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2023