Windows 11 22H2 ile AMD ekran kartlarında performans artışı

Quarit

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar deneyen var mı? İnternette bir sürü bu haber ile ilgili kaynak var. İnternet download hızım 2Mbps'e düştüğü için ISO dosyasını internetim düzelince indireceğim Bu haber doğru ise mükemmel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Insider sürümü ile geçilebildiği için denemedim. Kararsız ve deneysel sürümleri kullanma tarafı değilim, güncelleme geldiği zaman göreceğiz artık.

OpenGL sürücülerini AMD için uzun süredir bekliyordum. OpenGL'yi Vulkan'a çevirebilir miyiz diye konu bile açmıştım bu sorun yüzünden.

OpenGL sürücülerini AMD için uzun süredir bekliyordum. OpenGL'yi Vulkan'a çevirebilir miyiz diye konu bile açmıştım bu sorun yüzünden.
DX ten vulkana cevriliyorda. OGL icin yok galiba daha

Konuyu biraz hortlatıyorum ama windows 11 hala tam yerine oturmadı şimdilik windows 10 devam gibi gözüküyor. windows 10 a 2025 e kadar güncelleme gelicek. O zamana kadar windows 12 çıkarsa direkt ona geçerim.

Ben şuan AMD Radeon R4 ile kullanıyorum 22H2. Release Preview kanalında kullanıyorum. Ciddi şekilde performans artışı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…