Windows 11 22H2 ile tarihe karışıyor! 2024'te Windows 12 geliyor!

Makaleler
6
Daha fazla  
Evet yanlış duymadınız, yine Windows Central tarafından yazılan bir makalede Microsoft'un Windows 10'da yaptığı gibi Windows adını ve altyapıyı aynı tutup, sadece büyük güncelleştirmeler ile ilerleyişinden vazgeçtiği, Windows 11 sürüm 22H2 yayınlandıktan sonra bu uygulamayı terk edeceği söyleniyor.

Microsoft'un eskisi gibi 3 yılda bir yeni Windows sürümü çıkaracağı söylenmekte. Ek olarak altyapının değişeceği konusunda net bir bilgi olmasa da daha önce sızdırılan Windows 12 geliyor söylemlerine bakarsak altyapının değişeceği söylenebilir.

Windows 11 çıkmadan önce Windows 11'in çıkacağını yine Windows Central söylemişti ve Windows 11 çıkmıştı. Bu yüzden muhtemelen 22H2 güncellemesinden sonra Windows 12 haberlerinin yaygınlaşacağını, beta sürümlerinin geleceğini düşünüyorum. Ancak bu sefer beta aşaması 11'de ki gibi kısa değil uzun sürecek. Zira altyapının değişmesi bekleniyor. Kısaca Windows 11 sadece bir geçiş aşaması olacak gibi görünmekte.

Kaynak:

Daha fazla haberler var, araştırabilirsiniz. Haberlerin tarihine dikkat edin araştırırken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi: Windows 10'un desteği 14 Ekim "2025"te sona erecektir.

Microsoft 1,5 yıl zaman vermiş o arada zaten Windows 10'un desteği kesiliyor yani bence hiçbir şekilde Windows 11'e geçmeye gerek yok. Daha optimize değil, desteğini kesmişler.

Bir sayfa eskiden bunun gibi bir şey demişti Windows 12 geliştiriliyor diye.

Aynen öyle, Windows 11 çıkmadan önce de bu sayfa önceden sızdırmıştı. Ek olarak bu sitesin sahibi ve makaleyi yazan kişi Microsoft'ta çalışıyor (tam olarak ne işi yaptığını bilmiyorum, araştırmadım.)

Zahmet olmuş, 10-15 senedir Windows 7 altyapısını kullanıyorsunuz artık bi salın şu sistemi. Hiçbir zaman da Windows 7 stabilliğine, kararlılığına ulaşılamadı zaten.

Sıfırdan bir altyapı çok iyi olur fakat Vista gibi dönemine göre ortalama üstü sistem gereksinimi isterse o zaman kötü bir algı oluşturacaktır, yeterli kullanıcı kitlesi olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…