Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...
www.technopat.net
Bu konudan direkt indirmeyi deneyince alttaki hatayı veriyor.
Bende de aynı hatayı veriyor. Hatırladığım kadarıyla DDL Windows indirme linkleri birkaç gün sonra geçersiz oluyor. Ondan açılmıyor. Direk Microsoft'un sitesine gir indir.
Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...
www.technopat.net
Bu konudan direkt indirmeyi deneyince alttaki hatayı veriyor.
Microsoft MSDN bağlantılarında otomatik link değişimi uyguluyor. Niye buradaki başlıktan indirmeye çalışıyorsunuz ki? Windows'un kendi sitesinden indirebiliyorsunuz zaten.
Microsoft MSDN bağlantılarında otomatik link değişimi uyguluyor. Niye buradaki başlıktan indirmeye çalışıyorsunuz ki? Windows'un kendi sitesinden indirebiliyorsunuz zaten.
Dirket ISO indirmek istedim, yoksa Media Creation Tool'u indirip ISO'yu oradan da indirebilirdim zaten.
Hem FDM ile hız limitlemesi yapacaktım ondan direkt ISO linki istedim.
Daha yeni bir sürüm ISO çıktığından dolayı linki değiştirmeleri lazım.
Şu an Technopat Sosyal'de bulunan ISO dosyası güncelleme hatası veren bir sürümü yüklüyordu. Fakat Microsoft'un sitesinde yeni yayınlanan V1 ISO dosyasında bu hatalar düzeltildi.
CS:GO'da 20 - 30FPS'lik düşme yaşamıştım, onun dışında diğer oyunlarda sıkıntı pek yoktu.
NVIDIA güncellemesini yaptıktan sonra o düşüşte ortadan kalktı.