Windows 11 22H2 KB5030310 inmiyor

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
Bir güncelleme gelmiş, ben de indiriyordum her indirmeye denediğimde hata veriyor ne yapmalıyım? Manuel olarak kurmaya çalıştığımda bu güncelleme zaten yüklenmiş diyor. Sorun giderici ile Windows Update'yi çalıştırdığımda bir sorun var düzelttik diyor ama hala aynı.

Hala hata veriyor.

Yardım edebilicek yok mu?

Son düzenleme:
Bu update için kurulum dilinizin direkt İngilizce olması lazım. Yani format sırasında İngilizce'yi seçerek yapılan kurulumda sağlam çalışıyor bu update. Kendileri 23H2'de gelecek bazı özelliklerin önizlemesi gibi birşey. Copilot fln geliyor. Ama Türkçe sistemlerde şuan kurulamıyor...

Hocam Türkçe dil kullanıyorum 23H2 yeniliklerini içeren güncellemeyi yaptım Copilot ve diğer tüm yenilikler geldi son güncellemede 23H2 yeniliklerini içeren güncellemenin hatalarını gideren bir güncelleme onu da sorunsuz şekilde yaptım. Yani Güncellemeyi yapmak için İngilizce dil şartı gibi bir şey yok aynı şekilde arkadaşımda yaptı güncellemeyi Copilot ve diğer 23H2 yenilikleri ona da geldi.

Ben Türkçe dil üzerindeyken bu sorunla karşılaşıyordum, internette araştırdığımda ise İngilizce zorunluluk olduğuna dair bir Microsoft destek iletisi okumuştum. Kendimde İngilizce olarak deneyince sorunsuz bir kurulum gerçekleşti. Ondan dolayı böyle söylemiştim.

Bilgisayara format attım düzeldi teşekkürler herkese.

Valla bilmiyorum hocam bazı kişilerde de güncelleme sonrası Copilot gelmemişti Sıfırdan kurulum yaptıklarında gelmişti Copilot.Kiminde sorunlu kiminde sorunsuz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…