Ben Beta kanalına katılınca derlemeyi yükledikten 1 - 2 saat sonra geldi. O süre zarfında Edge'de Bing Chat kullanmıştım belki onu algılayınca eklendi.
Ya da arkada biraz makine öğrenimi işleri yürütüp öyle aktif oldu. Harika özellikler gelmiş ama ufak tefek hepsi. Sanki yarım kalmış işletim sistemini tamamlamış gibi güncellemeler.
Copilot sadece Bing Chat için değil Windows'ta işlem yapmak için de kullanılacak deniliyordu. İleride güncellendikçe gelebilir belki bu özellikler.
Şifreli RAR'ları artık pek kullanan yok, korsacılar dışında. Bu hali bile bayağı yeterli. Bizi WinRAR deneme sürümü ekranından korkunç arayüzlü ekstra programlardan kurtardı
Bu arada fark eden var mı bilmiyorum? Ben yeni keşfettim. Telefon bağlantısı uygulamasına artık iOS cihaz da bağlanabiliyor. Bu özellik ne zaman geldi bilmiyorum ama muazzam olmuş. Telefondaki bildirimler geliyor çağrı mesaj atabiliyorsunuz. Mağazadan iCloud indirip kurunca fotoğraflar galeriye geliyor. Eş zamanlı çalıştığı için silince ICloud'dan da siliyor.
Bende böyle bir durum yok her şey canavar gibi çalışıyor şu an. Donanım yeterliyse bu optimizasyonları egale ediyor olabilir. Ben O.C. Ayarları açık kullanıyorum, SSD'yi de Boost ettim. Yağ gibi akıyor her şey.
Widget penceresindeki yüklenmesi biraz geç sürüyor o kadar.