23h2 bazı şeylere kısıtlama getiriyorMicrosoft'un resmi sitesinde bulunmaz o yüzden bir yere güvenerekten alman lazım
yada arşivlerden
![]()
Windows 11 22H2 Turkish ISO : Microsoft : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Windows 11 22H2 Turkish ISOarchive.org
Temiz kurulum yapıp 23H2 yüklemeniz daha iyi olur.
Ben daha stabil olduğu kanaatindeyim ama senin kararın.23h2 bazı şeylere kısıtlama getiriyor
Şu an Windows 11 22H2 sürümü kurulu laptopa güzel bir format atacağım ama 22H2 sürümünün linkini bulamıyorum. Şu anki bilgisayara atacağım farklı bir bilgisayara degil.
![]()
category:w10-22h2 - Browse known builds
category:w10-22h2 - Browse known builds on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.uupdump.net
Arkadaş Windows 11 kullanıyor yani şu olması lazım![]()
category:w10-22h2 - Browse known builds
category:w10-22h2 - Browse known builds on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.uupdump.net
bana iso değildi suanki bilgisayara kuracagım için direk win 11 media isntall lazım 22h2 sürümü varmı bununArkadaş Windows 11 kullanıyor yani şu olması lazım
![]()
category:w11-22h2 - Browse known builds
category:w11-22h2 - Browse known builds on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.uupdump.net
USB ile kurulum mu yapmak istiyorsunuz?bana iso değildi suanki bilgisayara kuracagım için direk win 11 media isntall lazım 22h2 sürümü varmı bunun
usb siz hali varmıUSB ile kurulum mu yapmak istiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.