Windows 11 22H2 PIN kaldırma

Hikaru Nakamura

Hectopat
Yer
Antalya/Muratpaşa
Okul tahtasına Windows 11 22H2 kurduk. PIN koymak zorunda kaldık çünkü bazı programları Microsoft Store üzerinden yüklememiz lazımdı. Ve PIN'i devre dışı bırakmayı başaramadım. Bana PIN'i devre dışı bırakmak için bir yöntem söyler misiniz? Bir video gördüm ama klon kullanıcı gibi bir şey olduğu için onu yapmadım.

Okul tahtasına Windows 11 22H2 kurduk. PIN koymak zorunda kaldık çünkü bazı programları Microsoft Store üzerinden yüklememiz lazımdı. Ve PIN'i devre dışı bırakmayı başaramadım. Bana PIN'i devre dışı bırakmak için bir yöntem söyler misiniz? Bir video gördüm ama klon kullanıcı gibi bir şey olduğu için onu yapmadım.
Hocam aynı sorun bende Windows 10'da da vardı. Hesaplar kısmından yerel hesaba geçiş yapın. Yerel hesap yoksa oluşturun. Oluştururken şifre kısmını boş bırakın. Eğer şifre oluşturduysanız ''netplwiz'' yazarak şifreyi kaldırın.

Hocam aynı sorun bende Windows 10'da da vardı. Hesaplar kısmından yerel hesaba geçiş yapın. Yerel hesap yoksa oluşturun. Oluştururken şifre kısmını boş bırakın. Eğer şifre oluşturduysanız ''netplwiz'' yazarak şifreyi kaldırın.
Daha düzgün anlatabilir misiniz? Netplwiz'den ne yapacağım?

Son düzenleme:
Hocam bende bir şey var galiba ama mesela şöyle: Win>Ayarlar>Ses Ayarları diye anlatır mısınız?

Ee, hocam?
Eesi eğer netplwiz kısmında şifre gibi bir şey göstermiyorsa yerel hesaba geçmemişsiniz. En iyisi yeni bir yerel hesap açın ve şifresiz şekilde hesap oluşturun. Şifresiz ise nasıl oluştaracağım? Diyorsanız yeni yerel hesap oluştururken şifre kısmını boş bırakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı