X XMARTR Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #1 489798 dedi: Hocam 21H2 surumundesiniz. Ne yazık ki bu sürümde başlangiçta klasör olmuyor. 22621.xxx sürümlerinde olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl o sürüme geçebilirim. Yani o güncellemeyi nasıl alabilirim?
489798 dedi: Hocam 21H2 surumundesiniz. Ne yazık ki bu sürümde başlangiçta klasör olmuyor. 22621.xxx sürümlerinde olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl o sürüme geçebilirim. Yani o güncellemeyi nasıl alabilirim?
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.241 Çözümler 47 24 Eylül 2022 #2 XMARTR dedi: Nasıl o sürüme geçebilirim. Yani o güncellemeyi nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 11'i indirin Bu linkten direkt güncelleyebilirsin veya ayarlarda Windows Update bölümüne geldiyse oradan da yapabilirsin.
XMARTR dedi: Nasıl o sürüme geçebilirim. Yani o güncellemeyi nasıl alabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 11'i indirin Bu linkten direkt güncelleyebilirsin veya ayarlarda Windows Update bölümüne geldiyse oradan da yapabilirsin.
X XMARTR Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #3 artik 72 yasindayim dedi: Windows 11'i indirin Bu linkten direkt güncelleyebilirsin veya ayarlarda Windows Update bölümüne geldiyse oradan da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... ben windows 10 a geri döndüm sonra win 11 e geçtim şimdi ancak yine olmadı
artik 72 yasindayim dedi: Windows 11'i indirin Bu linkten direkt güncelleyebilirsin veya ayarlarda Windows Update bölümüne geldiyse oradan da yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... ben windows 10 a geri döndüm sonra win 11 e geçtim şimdi ancak yine olmadı