Windows 11 22H2 sürümünün RAM ve işlemci kullanımı nasıldır?

ROSD

Hectopat
Yer
istanbul/kartal
RAM
XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria 250 GB NVME
Ekran kartı
RX 580
Anakart
ASUS Prime B450M-K II
İşlemci
R5 2600
Windows 10 22H2 kullanıyorum, Windows 11 22H2 sürümünde RAM ve işlemci kullanımı artıyor mu?

Windows 10 22H2 kullanıyorum, Windows 11 22H2 sürümünde RAM ve işlemci kullanımı artıyor mu?

Sanırım artıyor. Bende boştayken 3 GB RAM ve %3-2 arası CPU kullanıyor.

Son düzenleme:
%30 40 arası CPU kullanımı çok yalnız. Bende %5 falan kullanıyor sadece.

Yani herhangi bir virüs yok bilgisayarda. Belki yanlış hatırlıyorumdur. Powertoys çalışıyordu arka planda ama o kadar etki ediyor mu bilmiyorum.

Arka plan uygulamarı (Steam-Discord-Riot Vanguard-Wallpaper Engine-Spotify-Malware Bytes-TranslucentTb) ve Google'da bir sekme açıkken 8gb'e kadar ulaşabiliyorum. 32GB Ramim olduğu için sistem her şeyi rahatça kullanıyor ramim 16 olsa uygulamaların kullanım değerleri daha düşük olurdu.

%30 40 arası CPU kullanımı çok yalnız. Bende %5 falan kullanıyor sadece.

Hocam içime kurt düşürmüştünüz ama şu an %3 ile 2 arasında gidip geliyor. 30 40 nereden çıktı bilmiyorum .

Hocam içime kurt düşürmüştünüz ama şu an %3 ile 2 arasında gidip geliyor. 30 40 nereden çıktı bilmiyorum .

Hocam 23H2'de tek fark RAM kullanımının bir tık artması onunda sebebi zamanla aktif olan Copilot durduk yere arka planda aktif oluyor. Onun dışında 23H2 gayet akıcı ve stabil.

Hocam 23H2'de tek fark RAM kullanımının bir tık artması onunda sebebi zamanla aktif olan Copilot durduk yere arka planda aktif oluyor. Onun dışında 23H2 gayet akıcı ve stabil.

Bende bazen Copilot olmuyor bile. Sebebini bilmiyorum. Kafasına esince geliyor herhalde.

Bende bazen Copilot olmuyor bile. Sebebini bilmiyorum. Kafasına esince geliyor herhalde.

Microsoft hesabı gerekiyor Microsoft hesabına giriş yapıldığında Copilot'da geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…