Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.767 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 20 Eylül 2022 #81 GokhanYigitGya dedi: Türkçe olarak da indirebiliyorsunuz test ettim. Yani 22H2 kesin olarak çıkacak gibi Genişletmek için tıkla... Saat kaçta çıkacak?
GokhanYigitGya dedi: Türkçe olarak da indirebiliyorsunuz test ettim. Yani 22H2 kesin olarak çıkacak gibi Genişletmek için tıkla... Saat kaçta çıkacak?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Eylül 2022 #82 GokhanYigitGya dedi: Türkçe olarak da indirebiliyorsunuz test ettim. Yani 22H2 kesin olarak çıkacak gibi Genişletmek için tıkla... Bugün çıkması zaten muhtemel en geç 4 saate çıkar. Leon Dayı dedi: Saat kaçta çıkacak? Genişletmek için tıkla... Muhtemel olarak Türkiye saati ile 21 fakat hiç belli olmaz.
GokhanYigitGya dedi: Türkçe olarak da indirebiliyorsunuz test ettim. Yani 22H2 kesin olarak çıkacak gibi Genişletmek için tıkla... Bugün çıkması zaten muhtemel en geç 4 saate çıkar. Leon Dayı dedi: Saat kaçta çıkacak? Genişletmek için tıkla... Muhtemel olarak Türkiye saati ile 21 fakat hiç belli olmaz.
1 150554 Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 546 Makaleler 3 Çözümler 4 20 Eylül 2022 #83 GokhanYigitGya dedi: Türkçe olarak da indirebiliyorsunuz test ettim. Yani 22H2 kesin olarak çıkacak gibi Genişletmek için tıkla... Evet, İngilizce kullandığım için direkt öyle belirttim lakin çoğu dil bağlantısı çalışıyor şu an. Yazdırıyoruz bakalım.
GokhanYigitGya dedi: Türkçe olarak da indirebiliyorsunuz test ettim. Yani 22H2 kesin olarak çıkacak gibi Genişletmek için tıkla... Evet, İngilizce kullandığım için direkt öyle belirttim lakin çoğu dil bağlantısı çalışıyor şu an. Yazdırıyoruz bakalım.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Eylül 2022 #84 150554 dedi: Evet, İngilizce kullandığım için direkt öyle belirttim lakin çoğu dil bağlantısı çalışıyor şu an. Yazdırıyoruz bakalım. Eki Görüntüle 1523014 Genişletmek için tıkla... Daha şimdi indirmenizi hiç önermem çıktıığında yükleyin direk.
150554 dedi: Evet, İngilizce kullandığım için direkt öyle belirttim lakin çoğu dil bağlantısı çalışıyor şu an. Yazdırıyoruz bakalım. Eki Görüntüle 1523014 Genişletmek için tıkla... Daha şimdi indirmenizi hiç önermem çıktıığında yükleyin direk.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.767 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 20 Eylül 2022 #85 RufatM dedi: Muhtemel olarak Türkiye saati ile 21 fakat hiç belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım çok sabırsızım yüklemek için.
RufatM dedi: Muhtemel olarak Türkiye saati ile 21 fakat hiç belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım çok sabırsızım yüklemek için.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Eylül 2022 #86 Leon Dayı dedi: Anladım çok sabırsızım yüklemek için. Genişletmek için tıkla... Bu arada bilgisayarınız destekliyor mu onu bir sorayım da.
Leon Dayı dedi: Anladım çok sabırsızım yüklemek için. Genişletmek için tıkla... Bu arada bilgisayarınız destekliyor mu onu bir sorayım da.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.192 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2022 #87 RufatM dedi: Bu arada bilgisayarınız destekliyor mu onu bir sorayım da. Genişletmek için tıkla... Benimkisi destekliyor.
RufatM dedi: Bu arada bilgisayarınız destekliyor mu onu bir sorayım da. Genişletmek için tıkla... Benimkisi destekliyor.
1 150554 Megapat Katılım 18 Ocak 2017 Mesajlar 546 Makaleler 3 Çözümler 4 20 Eylül 2022 #88 RufatM dedi: Daha şimdi indirmenizi hiç önermem çıktıığında yükleyin direk. Genişletmek için tıkla... Kahraman doğulmaz, kahraman olunur hocam ahaha. Başıma iş gelirse ileteceğim sizlere öncü olarak ilerliyorum şu an.
RufatM dedi: Daha şimdi indirmenizi hiç önermem çıktıığında yükleyin direk. Genişletmek için tıkla... Kahraman doğulmaz, kahraman olunur hocam ahaha. Başıma iş gelirse ileteceğim sizlere öncü olarak ilerliyorum şu an.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.767 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 20 Eylül 2022 #89 RufatM dedi: Bu arada bilgisayarınız destekliyor mu onu bir sorayım da. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor ama güncelleme aracı ile Rufus üzerinden kuracağım.
RufatM dedi: Bu arada bilgisayarınız destekliyor mu onu bir sorayım da. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor ama güncelleme aracı ile Rufus üzerinden kuracağım.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Eylül 2022 #90 Leon Dayı dedi: Desteklemiyor ama güncelleme aracı ile Rufus üzerinden kuracağım. Genişletmek için tıkla... Rufus ile kurabilirsiniz fakat güncelleme aracı ile bilmiyorum. O yüzden sordum zaten.
Leon Dayı dedi: Desteklemiyor ama güncelleme aracı ile Rufus üzerinden kuracağım. Genişletmek için tıkla... Rufus ile kurabilirsiniz fakat güncelleme aracı ile bilmiyorum. O yüzden sordum zaten.