mehmet5148 Picopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #1 Windows 11'e geçersem işlemci frekans biraz düşer mi? Ben Windows 10'dayken 3.52 54'lere çıkıyordu Windows 11'de 3.40 36 gibi hıza çıkıyor. İşlemcim Intel i5 1035G1. anlamadım sizler yardımcı olabilir misiniz?
Windows 11'e geçersem işlemci frekans biraz düşer mi? Ben Windows 10'dayken 3.52 54'lere çıkıyordu Windows 11'de 3.40 36 gibi hıza çıkıyor. İşlemcim Intel i5 1035G1. anlamadım sizler yardımcı olabilir misiniz?
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #2 İşlemci frekansı işletim sisteminden bağımsızdır. İşletim sisteminin işlemciyi ne kadar kullandığına göre frekans değişir. İşlemcinin Maksimum Turbo Frekansı : 3.60 GHz İşlemci Temel Frekansı : 1 GHz Sabittir. Sadece müdahaleler ile değiştirilebilir.
İşlemci frekansı işletim sisteminden bağımsızdır. İşletim sisteminin işlemciyi ne kadar kullandığına göre frekans değişir. İşlemcinin Maksimum Turbo Frekansı : 3.60 GHz İşlemci Temel Frekansı : 1 GHz Sabittir. Sadece müdahaleler ile değiştirilebilir.
mehmet5148 Picopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #3 fersend dedi: İşlemci frekansı işletim sisteminden bağımsızdır. İşletim sisteminin işlemciyi ne kadar kullandığına göre frekans değişir. İşlemcinin maksimum Turbo frekansı: 3.60 GHz. İşlemci temel frekansı: 1 GHz. Sabittir. Sadece müdahaleler ile değiştirilebilir. Genişletmek için tıkla... Yani diyorsunuz ki işletim sistemle alakası yok diye anladım doğru mu?
fersend dedi: İşlemci frekansı işletim sisteminden bağımsızdır. İşletim sisteminin işlemciyi ne kadar kullandığına göre frekans değişir. İşlemcinin maksimum Turbo frekansı: 3.60 GHz. İşlemci temel frekansı: 1 GHz. Sabittir. Sadece müdahaleler ile değiştirilebilir. Genişletmek için tıkla... Yani diyorsunuz ki işletim sistemle alakası yok diye anladım doğru mu?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #4 Bahsettiğiniz frekans değerlerini oyunlarda mı alıyorsunuz, yoksa boştayken mi?
mehmet5148 Picopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #5 AJFA dedi: Bahsettiğiniz frekans değerlerini oyunlarda mı alıyorsunuz, yoksa boştayken mi? Genişletmek için tıkla... Boştayken.
AJFA dedi: Bahsettiğiniz frekans değerlerini oyunlarda mı alıyorsunuz, yoksa boştayken mi? Genişletmek için tıkla... Boştayken.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #6 mehmet5148 dedi: Boştayken. Genişletmek için tıkla... Frekans gerektiği kadar yükseliyordur. Oyunlarda veya yük altında sorun yoksa telaşlanmanıza gerek yok.
mehmet5148 dedi: Boştayken. Genişletmek için tıkla... Frekans gerektiği kadar yükseliyordur. Oyunlarda veya yük altında sorun yoksa telaşlanmanıza gerek yok.
mehmet5148 Picopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #7 AJFA dedi: Frekans gerektiği kadar yükseliyordur. Oyunlarda veya yük altında sorun yoksa telaşlanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şu an oyun test etmedim ama şu an flasha yazılıyor ISO. AJFA dedi: Frekans gerektiği kadar yükseliyordur. Oyunlarda veya yük altında sorun yoksa telaşlanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmaz diyorsun yani değil mi?
AJFA dedi: Frekans gerektiği kadar yükseliyordur. Oyunlarda veya yük altında sorun yoksa telaşlanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şu an oyun test etmedim ama şu an flasha yazılıyor ISO. AJFA dedi: Frekans gerektiği kadar yükseliyordur. Oyunlarda veya yük altında sorun yoksa telaşlanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmaz diyorsun yani değil mi?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #8 mehmet5148 dedi: Sorun çıkmaz diyorsun yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkacağını sanmıyorum açıkçası.
mehmet5148 dedi: Sorun çıkmaz diyorsun yani değil mi? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkacağını sanmıyorum açıkçası.
mehmet5148 Picopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #9 AJFA dedi: Sorun çıkacağını sanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Sen şu an Windows 11 mi kullanıyon?
AJFA dedi: Sorun çıkacağını sanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Sen şu an Windows 11 mi kullanıyon?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #10 mehmet5148 dedi: Sen şu an Windows 11 mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet, Temmuz 2021'den beri.
mehmet5148 dedi: Sen şu an Windows 11 mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet, Temmuz 2021'den beri.