Merhaba, anlatacağım sorun için denemediğim yol kalmadı. Ben Windows 11 22H2 güncellemesi (Windows 11 22H1 kuruluydu) yapmıştım 2022 Kasım veya aralık olması lazım. O gün bugündür bilgisayarın performansı yerlerde. Bilgisayarı formatladım, Windows 10'a dönmeyi denedim, çift kanal RAM olmadığı için 16 GB RAM'e çıkardım 2x8 olarak, eski sürücülere dönmeyi denedim, çeşitli ayarlar yapmayı denedim araştırarak, stok termal macun kuruduğu için (1.5 yılda) MX-6 termal macun sürdüm ve bilgisayarı temizledim kısacası ısınma sorunu vardı ve artık ısınma sorunu bitti. Intel desteğe ulaştım, HP'ye ulaştım bana "Gaming PC değil günlük kullanım için PC, olur böyle" dendi. Ve son zamanda bir şeyler daha oldu: 60 FPS sabit aldığım oyunlar şimdi ısınma problemi olmamasına rağmen 40'a 30'a düşüyor. Bazı oyunlarda ("örneğin" GTA 5) GPU kullanımı ne yaparsam yapayım az oluyor ve FPS düşüyor. Tamamen aynı sisteme sahip kişileri izliyorum adam GTA 5 Ultra grafikte 60 FPS'e bile çıkıyor benim FPS'im Low da 40'a düşüyor
Bir türlü çözemedim... Yapabileceğim bir şeyler var mıdır?
Cihaz marka/model: HP 14S-DQ 2006 NT.
Not: GTA 5'ten örnek verdim ancak sorun her oyunda oluyor.