1 yıl 3 aylık video hocam. 2022'de kaldınız sanırım (!) Sizde mi Iris Xe kullanıyorsunuz ve aynı sorunu yaşıyorsunuz? O zaman Intel'in kasıtlı performans düşürme yapmış olma ihtimali var. Arc serisi çıktığı sıralarda böyle oldu zaten.
1 yıl 3 aylık video hocam. 2022'de kaldınız sanırım (!) Sizde mi Iris Xe kullanıyorsunuz ve aynı sorunu yaşıyorsunuz? O zaman Intel'in kasıtlı performans düşürme yapmış olma ihtimali var. Arc serisi çıktığı sıralarda böyle oldu zaten.
1 yıl 3 aylık video hocam. 2022'de kaldınız sanırım (!) sizde mi Iris Xe kullanıyorsunuz ve aynı sorunu yaşıyorsunuz? O zaman Intel'in kasıtlı performans düşürme yapmış olma ihtimali var. Arc serisi çıktığı sıralarda böyle oldu zaten.
O zaman bilmiyorum hocam belki harici gpu yu kullanmıyordur cihaz. Birde belirteyim videodaki şahıs trafikte 45 fps alıyor çift kanal ram kullanmama rağmen bende öyle alıyorum.
O zaman bilmiyorum hocam belki harici gpu yu kullanmıyordur cihaz. Birde belirteyim videodaki şahıs trafikte 45 fps alıyor çift kanal ram kullanmama rağmen bende öyle alıyorum.
Ben sanırım bu cihazı bir servise yollayacağım. Valorant'ta bile kasıyor ya ben Valorant'ta 8 gb ram kullanırken sabit 120 fps alıyordum şimdi 16 ram olmasına rağmen 100 üstünü zor görüyor, CS:GO'da bile kasıyor. Şunuda belirteyim: 180-200 fps arası alıyorum ancak ikide bir fps düşüyor tak diye saliselik donuyor oyun.
Ben sanırım bu cihazı bir servise yollayacağım. Valorant'ta bile kasıyor ya ben Valorant'ta 8 GB RAM kullanırken sabit 120 FPS alıyordum şimdi 16 RAM olmasına rağmen 100 üstünü zor görüyor, CS:GO'da bile kasıyor. Şunu da belirteyim: 180-200 FPS arası alıyorum ancak ikide bir FPS düşüyor tak diye saliselik donuyor oyun.