Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.027 Çözümler 40 14 Ağustos 2023 #31 WukuWukong dedi: Hocam 21H2 imiş ismi ben yanlış biliyormuşum. Hâlâ daha arayış içerisindeyim ancak formatsız kuruluyor mu bilmiyorum. Ben kurayım eğer düzelme olursa size yazarım isterseniz geçersiniz sanırım format atmak istemiyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen istemiyorum hocam. Kuracağınız sürüm mü 21H2 yoksa şu anki sürümünüz mü?
WukuWukong dedi: Hocam 21H2 imiş ismi ben yanlış biliyormuşum. Hâlâ daha arayış içerisindeyim ancak formatsız kuruluyor mu bilmiyorum. Ben kurayım eğer düzelme olursa size yazarım isterseniz geçersiniz sanırım format atmak istemiyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Aynen istemiyorum hocam. Kuracağınız sürüm mü 21H2 yoksa şu anki sürümünüz mü?
WukuWukong Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #32 Ahmt1 dedi: Aynen istemiyorum hocam. Kuracağınız sürüm mü 21H2 yoksa şu anki sürümünüz mü? Genişletmek için tıkla... 21H2 kuracağım hocam. Şuanda Microsoft destek ile görüşüyorum, cihazınıza bağlanmak istiyoruz falan diyorlar Hocam Microsoft desteği bilgisayar kullanmayı bilmediği için (!) yardımcı olamadılar. Bende bulamadım 21H2 iso dosyasını maalesef. Son düzenleme: 16 Ağustos 2023
Ahmt1 dedi: Aynen istemiyorum hocam. Kuracağınız sürüm mü 21H2 yoksa şu anki sürümünüz mü? Genişletmek için tıkla... 21H2 kuracağım hocam. Şuanda Microsoft destek ile görüşüyorum, cihazınıza bağlanmak istiyoruz falan diyorlar Hocam Microsoft desteği bilgisayar kullanmayı bilmediği için (!) yardımcı olamadılar. Bende bulamadım 21H2 iso dosyasını maalesef.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.027 Çözümler 40 16 Ağustos 2023 #33 WukuWukong dedi: 21H2 kuracağım hocam. Şuanda Microsoft destek ile görüşüyorum, cihazınıza bağlanmak istiyoruz falan diyorlar Genişletmek için tıkla... Microsoft cihazını ele geçirmesin de WukuWukong dedi: 21H2 kuracağım hocam. Şuanda Microsoft destek ile görüşüyorum, cihazınıza bağlanmak istiyoruz falan diyorlar Hocam Microsoft desteği bilgisayar kullanmayı bilmediği için (!) yardımcı olamadılar. Bende bulamadım 21H2 iso dosyasını maalesef. Genişletmek için tıkla... Hayaller vs gerçekler.
WukuWukong dedi: 21H2 kuracağım hocam. Şuanda Microsoft destek ile görüşüyorum, cihazınıza bağlanmak istiyoruz falan diyorlar Genişletmek için tıkla... Microsoft cihazını ele geçirmesin de WukuWukong dedi: 21H2 kuracağım hocam. Şuanda Microsoft destek ile görüşüyorum, cihazınıza bağlanmak istiyoruz falan diyorlar Hocam Microsoft desteği bilgisayar kullanmayı bilmediği için (!) yardımcı olamadılar. Bende bulamadım 21H2 iso dosyasını maalesef. Genişletmek için tıkla... Hayaller vs gerçekler.