Hocam benim laptopa güncelleme iyi gelmiyor çok bir değişiklik olmadıysa güncellemeyi düşünmüyorum.Ben güncelledim aman aman bir değişiklik olmadı ama güncel olmak her zaman daha iyidir.
Bazı kronik sorunları var tekrar ortaya çıkar diye korkuyorumHocam benim laptopa güncelleme iyi gelmiyor çok bir değişiklik olmadıysa güncellemeyi düşünmüyorum.
Hocam müsait olduğunuz zaman gözlemleyip bana ne gibi bir iyileştirme olduğunu aktarabilir misiniz?Sizin için sorun teşkil ediyorsa hiç güncellemeyin hocam ama biraz daha optimize üzerine bir güncelleme olmuş.
Windows uptade önerdi güncellemeyi ama bence de dediğiniz gibi. 24h2 çıkıyor, şimdi değil çok daha önceden önermesi gerekirdi.Yanlış bilmiyorsam eğer 22H2'yi güncellediysen aslında 23H2. Sadece ismi gözükmüyor o kadar.
Arkadaşlar sizce 22H2 de kalayım mı yoksa 23H2'ye mi geçeyim?
Önermiyor aslında 22H2'i güncelleme ile 23H2 tabanına çekiyor direkt öyle.Windows uptade önerdi güncellemeyi ama bence de dediğiniz gibi. 24h2 çıkıyor, şimdi değil çok daha önceden önermesi gerekirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.