İyi Sosyaller dostlar. Windows Update üzerinde KB5040527 kodlu toplu güncelleştirme ön izlemesini indirmeli miyim? Kararlı bir sürüm mü, nasıl faydası olur? Önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle arkadaşın dediği gibi ben yaptım pişman oldum. Hata veriyor ayarlara girince.İyi Sosyaller dostlar. Windows Update üzerinde KB5040527 kodlu toplu güncelleştirme ön izlemesini indirmeli miyim? Kararlı bir sürüm mü, nasıl faydası olur? Önerilerinizi bekliyorum.
Bu dönemde windows güncellememek daha iyi. ben yapcaktım haberlerde gördüm yapmadım hala bekliyor fakat yapmicam asla.Aynen öyle arkadaşın dediği gibi ben yaptım pişman oldum. Hata veriyor ayarlara girince.
Aynen ben akşam format atacağım bu olaydan dolayı. Ayarlara giriyorum herhangi bir yere basıyorum yavaş açılıyor 2-3 dakika sürüyor. Bilgisayarım iyi güncelleme yapmadan önce böyle bir şey olmamıştı. Hatta hatayla ilgili konu açtım mecbur format atacağım.Bu dönemde windows güncellememek daha iyi. ben yapcaktım haberlerde gördüm yapmadım hala bekliyor fakat yapmicam asla.
Geçmiş olsun.Aynen ben akşam format atacağım bu olaydan dolayı. Ayarlara giriyorum herhangi bir yere basıyorum yavaş açılıyor 2-3 dakika sürüyor. Bilgisayarım iyi güncelleme yapmadan önce böyle bir şey olmamıştı. Hatta hatayla ilgili konu açtım mecbur format atacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.