Windows 11 23H2 kurulur mu?

A1nsss

Femtopat
RAM
(2x8) 16 GB DDR4 2666 MHz
SSD veya HDD modeli
256 GB NVMe M.2 SSD
İşlemci
10th gen Intel(R) Core(TM) i3-10110U
Merhaba şu an Windows 10 22H2 kullanıyorum. Geçenlerde Windows 11 24H2 geçmiştim üç gün dayanabildim (mavi ekran, yeniden başlatma, Dosya Gezgini çökmesi gibi hatalar sebebiyle). Sonra şu anki sisteme döndüm. 23H2 sorunlu mu yoksa düzgün çalışıyor mu? Kullanan varsa öğrenmek isterim. Windows 11 halen optimize sistem değilse de Windows 10 desteği bitince geçebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu an Windows 10 22H2 kullanıyorum. Geçenlerde Windows 11 24H2 geçmiştim üç gün dayanabildim (mavi ekran, yeniden başlatma, Dosya Gezgini çökmesi gibi hatalar sebebiyle). Sonra şu anki sisteme döndüm. 23H2 sorunlu mu yoksa düzgün çalışıyor mu? kullanan varsa öğrenmek isterim. Windows 11 halen optimize sistem değilse de Windows 10 desteği bitince geçebilirim.

Direk 24H2 kurmasaydınız keşke.
Windows 11 23H2 sorunsuzdur.
Kullanabilirsiniz.

Geçip geçmeme konusu size kalıyor hocam isterseniz destek bitince geçin.

23H2 ISO'su burada mevcut tık. Bunu yükledikten sonra 24H2 hariç diğer güncellemeleri yaparsan sorunsuz bir deneyim elde edebilirsin.

Onu indirmiştim o halde Rufus'a yazdırır kurarım ayrıca teşekkür ederim. 24H2 güncellemesini de zorla yapmaya kalkıyorsa hizmetlerden Windows Update devre dışı bırakarak hallederim. Sürücüleri de Windows 10 sürücüleri ile hallederim.

Nedense bende 24H2 daha stabil, laptop olduğundan da olabilir.

Bence laptop olduğundan değildir. Benimki de laptop 24H2 hantal geliyordu diğer hataların yanında.

23H2 ISO'su burada mevcut tık. Bunu yükledikten sonra 24H2 hariç diğer güncellemeleri yaparsan sorunsuz bir deneyim elde edebilirsin.

Karşıma ilk kez anlamadığım bir şey çıktı. Bu bir sorun yaratır mı bilmiyorum.

İptal edilen UEFI önyükleyicisi algılandı diyor. Fotoğraf atacaktım sunucu hatası oluştu deyip kabul etmediği için atamıyorum.

@hudson51 buradakinin bir zararı oluyor mu? Daha önce fotoğraf sorunum oluştuğu için atamıyordum şimdi atıyorum buraya. Bu uyarı sebebiyle USB'ye yazdırmamıştım Technopat ISO'sunu. Sorun yoksa yazdıracağım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    97 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Onu indirmiştim o halde Rufus'a yazdırır kurarım ayrıca teşekkür ederim. 24H2 güncellemesini de zorla yapmaya kalkıyorsa hizmetlerden Windows Update devre dışı bırakarak hallederim. Sürücüleri de Windows 10 sürücüleri ile hallederim.

Bence laptop olduğundan değildir. Benimki de laptop 24H2 hantal geliyordu diğer hataların yanında.

İptal edilen UEFI önyükleyicisi algılandı diyor. Fotoğraf atacaktım sunucu hatası oluştu deyip kabul etmediği için atamıyorum.

@hudson51 buradakinin bir zararı oluyor mu? Daha önce fotoğraf sorunum oluştuğu için atamıyordum şimdi atıyorum buraya. Bu uyarı sebebiyle USB'ye yazdırmamıştım Technopat ISO'sunu. Sorun yoksa yazdıracağım.

İso güncel olmadığından bunu diyor sanırım ama sen devam et hocam. Format attıktan sonra zaten update den güncelleme yaparsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı