Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar selam, Windows 11 Home Single Language kullanıyorum 23H2 güncellemesini kurdum fakat painte gelmesi gereken yapay zeka yani adı cocreator diye geçiyor sanırım bende bu yok Paint'te gözükmüyor. Nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Arkadaşlar selam, Windows 11 Home Single Language kullanıyorum 23H2 güncellemesini kurdum fakat painte gelmesi gereken yapay zeka yani adı cocreator diye geçiyor sanırım bende bu yok Paint'te gözükmüyor. Nasıl açabilirim?
Çözüm Slovenn 15 Kasım 2023 569801 dedi: Microsoft Store'dan güncelleme yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptim. Olayı çözdüm. Microsoft'un sitesinde araştırdım ve desteklenen sadece birkaç ülkede kullanılabilir durumda. Türkiye'de daha kullanıma sunulmamış.
569801 dedi: Microsoft Store'dan güncelleme yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptim. Olayı çözdüm. Microsoft'un sitesinde araştırdım ve desteklenen sadece birkaç ülkede kullanılabilir durumda. Türkiye'de daha kullanıma sunulmamış.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 15 Kasım 2023 #2 Microsoft Store'dan güncelleme yaptın mı? Artı 0 Eksi
KS KS Slovenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 271 Çözümler 3 Yer Melikgazi/Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 569801 dedi: Microsoft Store'dan güncelleme yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptim. Olayı çözdüm. Microsoft'un sitesinde araştırdım ve desteklenen sadece birkaç ülkede kullanılabilir durumda. Türkiye'de daha kullanıma sunulmamış. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
569801 dedi: Microsoft Store'dan güncelleme yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptim. Olayı çözdüm. Microsoft'un sitesinde araştırdım ve desteklenen sadece birkaç ülkede kullanılabilir durumda. Türkiye'de daha kullanıma sunulmamış.