Windows 11 24H2 açılış sesi yok fakat kapanış sesi var

Çok garip bir sorun yaşıyorum. Hoş geldin ekranında klasik Windows 11 açılış sesi yok, bilgisayarı kapatırken açılış sesi duyulup kapanıyor. Hızlı başlatmayı kapatınca düzeliyor. Bilgisayar yeniden başlatınca da bir sorun yok. Windows'un hızlı başlatma sorunlarından kurtulamıyorum. Daha önce Nitro 5'te hızlı başlatma açıkken TPM bilgileri geç yüklenip bazen siyah ekranda kalıyordu. Victus 16 bilgisayar ile Nitro 5'te yaşadığım sorundan kurtuldum derken 1 yıl sonra Victus 16 ile hızlı başlatma açıkken Windows açılış sesi yok bilgisayar kapanırken Windows açılış sesini duyuyorum. Windows açılış sesini kapatsam da bilgisayar kapanırken de Windows açılış sesi duyuyorum. Temiz kurulum yaptım, ekran kartı sürücüleri güncel, ses sürücüleri güncel. Bu sorun aklıma takıldı ve aynı bilgisayar veya farklı bilgisayar ile benzer sorunu yaşayan varsa diye konuyu açtım. Performansa etki edecek bir sorun değil fakat ilk defa tam tersi oluşan sorunla karşılaştım. Windows 11 24H2'nin bir bug'ı olduğunu düşünüyorum. Genelde sorun yaşayanların çoğu Windows 11 açılış sesi olmaz. Bende Windows 11 açılış sesi yok, açılış sesi kapanış sesi olmuş. Belki farkında olmayanlar için farkında yaratacak bir konuda olur. Başka bilgisayarımda bu sorun yok demek ki herkeste olan bir sorun değil. Bu sorunu yaşadığım bilgisayar modelini paylaşıyorum;

Bilgisayar: HP Victus 16-s0020nt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…