Windows 11 24H2 gelmedi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ZOTAC RTX 4070 - Ryzen 7 7700 - 32 GB RAM 6000 Mhz - 1 TB SSD - 650 Watt PSU
Arkadaşımın laptopuna kendimden sonra Windows 11 kurdum ama benden önce ona 24H2 sürümü geliyor. Bana ne zaman gelir?

Hocam bunu yapınca bir sorun olmuyor değil mi.

Konuyla alakasız ama 24H2 henüz tam optimize değil zorunlu olmadıkça geçilmesini tavsiye etmiyorum.

Böyle net bilgilere bayılıyorum. Sürüm güncellemesi olan bir işletim sisteminde %100 problem olmaz. Bu net bilgi için teşekkür ediyorum kendi adıma. Ben de size katılıyorum Android telefonlarda bile benzer durum söz konusu. Özellikle telefona gelen bu büyük sürüm güncellemeleri üzerine kullandığım bugüne kadar olan tüm Android telefonlarda hiçbir problem yaşamadım. Windows'un işletim sistem kernel yapısı muthiş olduğundan dolayı. Her neyse ben daha fazla yorum yapmayayım konu dağılmasın ama zaten amacım gerçek olan bir şeyi detaylandırıp onaylamaktı. Bilgisi olmayan arkadaşlar için çok faydalı.

Konuyla alakasız ama 24H2 henüz tam optimize değil zorunlu olmadıkça geçilmesini tavsiye etmiyorum.
Hocam maksat denemek. Eğer bi sıkıntı olursa sistem geri yükleme noktası oluşturdum onunla hallederim. Birde @claus insider programına giriş yapıp regeditten dosyalar oluşturunca oldu.

Şu anda inmektedir.

Hocam bu neden olmaktadır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…