Windows 11 24H2 güncelleme hatası neden kaynaklanır?

Sorucu987

Picopat
Az önce Windows 11 Home'dan Pro'ya geçmek için SağlamLisans sitesinden key aldım ama önce Update yapayım derken Windows 11 24H2 güncelleştirme başarısız oldu diye hata verdi. Neden olur, ne yapabiliriz?

Az önce Windows 11 Home'dan Pro'ya geçmek için SağlamLisans sitesinden key aldım ama önce Update yapayım derken Windows 11 24H2 güncelleştirme başarısız oldu diye hata verdi. Neden olur, ne yapabiliriz?
Takmayın hocam etkinleştirin ürün anahtarını sonra deneyin.

Proya geçmenize gerek yok zaten daha fazka işlemci kullanımı artısı var sadece

Konudan bağimsız. Bu lisans sitelerinden alınan lisanslar anakarta mı işleniyor. Anakartı değiştirdim çalışan lisans çalışmaz oldu. Donanım değişıkligi yaptim deyincede çalışmadı bağlantı hatası verdi. Yeni key aldım direk çalıştı.

Bende Windows 11 OEM vardı ben de anakart değiştirdim 1 gün önce geldi BitLocker kurtarma anahtarı girdim nasıl gittiyse öyle geldi tüm bilgiler işletim sistemi aynı duruyordu demek ki seninki OEM lisans değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…