Merhaba iyi günler. Windows 11 de güncellemeyi (24H2) indirirken "sisteme ayrılan bölümü güncelleştiremedik." hatası alıyorum. Sebebi nedir? Teşekkürler.
denedim hocam olmadıWindows 11'de, ayarlar > sistem > hata ayıklama > diğer sorun gidericiler menüsüne gidip Windows Update sorun gidericisini çalıştırabilirsiniz.
öyle yapıcam galiba hocamHiç güncelleme hocam bozuk zaten.
Denedim hocam olmadı.
Öyle yapacağım galiba hocam.
Hocam ben Lenovo ideapad gaming 3 var. Ryzen 7 6800H, 16gb ram, 3050 ti. Şuan 23h2 yüklü, her nedense sistem akıcı değil, sürekli bir takılmalar felan var. 11'in görselliğini falan seviyordum ama galiba 10'a döneceğim. Hatta şuan yapmayı düşünüyorum.Yeni Windows kur valla uraşma istersen.
Hocam ben Lenovo IdeaPad Gaming 3 var. Ryzen 7 6800H, 16 GB RAM, 3050 Ti. Şu an 23H2 yüklü, her nedense sistem akıcı değil, sürekli bir takılmalar falan var. 11'in görselliğini falan seviyordum ama galiba 10'a döneceğim. Hatta şu an yapmayı düşünüyorum.
Güncelleme neyse de hocam. Az önce yazdığım sebepler can sıkmaya başladı. Hatta şu an ISO dosyası hazırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.